ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τα αδέρφια Αντετοκούμπο για το "δικό" τους All Star Game (vids)

Το 20ο Αll Star Game που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, είναι για πολλούς το καλύτερο των τελευταίων ετών. Για τον Θανάση και τον Γιάννη Αντετοκούμπο όμως, είναι ένα All Star Game που δεν θα ξεχάσουν ποτέ και εξηγούν στο superbasket.gr το γιατί.

Ο Θανάσης ήταν ένας από τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού

καρφωμάτων και στην προσπάθειά του είχε την βοήθεια του μικρού του αδερφού Γιάννη. Ο νεαρός άσος του Φιλαθλητικού δεν κέρδισε τον διαγωνισμό, όμως αυτό δεν τον πείραξε καθόλου, αν και ο Γιάννης πιστεύει πως ο αδερφός του, αδικήθηκε λίγο, όπως δήλωσε στο superbasket.gr, χαριτολογώντας.

"Θεωρώ πως ήταν ένα από τα καλύτερα All Star Game. Δεν ξέρω αν το βλέπω έτσι επειδή συμμετείχα εγώ και ο αδερφός μου για πρώτη φορά, αλλά ήταν μια σπουδαία εμπειρία", μας είπε ο Θανάσης ενώ ο Γιάννης συμπλήρωσε: "Ηταν εξωπραγματικό! Μια εμπειρία ζωής! Ηταν πολύ ωραίο που μπόρεσα να αγωνιστώ με κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης".

Τα αδέρφια Αντετοκούμπο, δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξουν με την ομάδα των Greek Stars, όπως μας αποκάλυψε όμως ο Θανάσης, όταν ο Αργύρης Πεδουλάκης τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν, την εκμεταλλεύτηκαν και πρόσφεραν θέαμα στο κοινό. "Δεν το περίμενα. Αλλά όταν δίνεται μια τέτοια ευκαιρία σε ένα παιδί 20 χρονών ή 18 όπως ο Γιάννης, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό", δήλωσε ο Θανάσης και μαζί με τον Γιάννη συμφώνησαν πως "ήταν σίγουρα μια ευκαιρία να μας δει ο κόσμος εν δράση, καθώς οι περισσότεροι έχουν διαβάσει ή έχουν ακούσει για εμάς, αλλά δεν μας έχουν δει να παίζουμε". Ο Γιάννης μάλιστα συμπλήρωσε πως "ο κόουτς Πεδουλάκης μάς έδωσε την ευκαιρία να μας δει ο κόσμος να αγωνίζομαστε, αλλά να μας δει και ο ίδιος".

Ρωτήσαμε τον Θανάση αν θαύμαζε κάποιον από τους παίκτες με τους οποίους βρέθηκε στο ίδιο παρκέ για τον τρόπο παιχνιδιού του και υπογράμμισε πως τους θαυμάζει εξίσου όλους, ο Γιάννης όμως ξεχώρισε τρεις από αυτούς: "Θαυμάζω πολύ τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Δεν πίστευα ποτέ πως θα κάτσω στον ίδιο πάγκο με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες. Ηταν υπέροχο"! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο όμως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που πολλοί από αυτούς μίλησαν μαζί τους και τους έδωσαν συμβουλές: "Εγώ ήμουν ο μικρότερος και χάρηκα πολύ που μίλησα μαζί τους και μας έδωσαν συμβουλές".

Αλλωστε στόχος των δύο ταλαντούχων άσων του Φιλαθλητικού είναι να φτάσουν στο επίπεδο αυτών των παικτών, όπως τόνισε ο Θανάσης: "Χαίρομαι πάρα πολύ που έζησα αυτήν την εμπειρία με τον αδερφό μου αλλά και τον συμπαίκτη μου Νίκο Γκίκα. Τους θαυμάζω όλους και αυτό που θέλω είναι κάποια στιγμή να φτάσω στο επίπεδό τους". Οσο για το κάρφωμα με το οποίο διαγωνίστηκε και είχε την βοήθεια του μικρού του αδερφού, τόνισε πως "δεν είχαμε κάνει και πολλές πρόβες. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάζαμε πολύ καιρό πριν. Αλλωστε δεν γνωρίζαμε πολύ καιρό πριν οτι θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό".

Ο Φιλαθλητικός βρίσκεται φέτος πολύ κοντά στην άνοδό του στην Α1 και διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή της Α2, όμως τα δύο αδέρφια κρατάνε χαμηλά το κεφάλι και δηλώνουν πως ακόμη είναι νωρίς για μεγάλα λόγια. "Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Κηφισιά", τόνισε ο Θανάσης για το ματς με τον έταιρο διεκδικητή του τίτλου, ενώ και ο Γιάννης συμφώνησε πως "ακόμη δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Πρέπει να παραμείνουμε αήττητοι μέχρι την τελευταία αγωνιστική και ελπίζουμε πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα