ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Θ. Αντετοκούμπο: "Θα γίνει μεγάλη μάχη…"

Ο Φιλαθλητικός «ίδρωσε» αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αρκαδικού και μαζί με τα Τρίκαλα και τη Ν. Κηφισιά συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 ύστερα από την συμπλήρωση 21 αγωνιστικών. Ο Θανάσης Αντετοκούμπο μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη της ομάδας του αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το τέλος του.



Καταφέρατε

με σερί 12-0 στα τελευταία δύο λεπτά να επιστρέψετε από το -4 (75-79) και να πάρετε τη νίκη με 87-79 επί του Αρκαδικού…

"Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι, ο Αρκαδικός ήταν σε πολύ καλή μέρα. Κάποιοι δικοί μας παίκτες ήταν σε κακή μέρα, τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και παραλίγο να μας κάνουν τη ζημιά. Σημασία έχει η νίκη, οπότε όλα καλά".

Μετά και τις νίκες των Τρικάλων και της Α.Ε.Ν.Κ. συνεχίζετε μαζί στην κορυφή...

"Λογικό μου φαίνεται. Είναι αναμενόμενο για όλους να είναι μαζί αυτές οι τρεις ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την κορυφή".

Οι ομάδες που θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, πιστεύεις θα "βγουν" απο τα παιχνίδια Τρίκαλα-Ν. Κηφισιά. και Ν. Κηφισιά-Φιλαθλητικός;

"Κατα κάποιο τρόπο ναι, γιατί παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες, οπότε ο ένας θα φάει τον άλλο".

Την επόμενη αγωνιστική (22η, 30/3) θα αντιμετωπίσετε εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου…

"Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι. Να δούμε τι φταίει και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα