ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τσακιρίδης: "Το ματς της χρονιάς με το Στρατώνι…"

Ο Ιωνικός Ν.Φ επικράτησε (78-73) των Μαχητών Δόξας Πεύκων στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ομίλου του Βορρά της Β’ Εθνικής, αλλά όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής, όλα θα κριθούν στο παιχνίδι (21/4) με το Στρατώνι, το οποίο ο Αλέξης Τσακιρίδης το χαρακτήρισε ως το ματς της χρονιάς.


Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκατε ακόμα και με 17 πόντους (60-43, 25΄) πήρατε τη νίκη με 78-73…

"Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά προβληματικής χρονιάς για την ομάδα από αγωνιστικής άποψης και όχι οικονομικής. Δυστυχώς η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Δεν παίζουμε συχνά διπλό στις προπονήσεις. Στην ουσία, μαζευόμαστε να παίξουμε την Κυριακή βασιζόμενοι σε αυτά που μας λέει ο προπονητής και στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχει ταλέντο και απόδειξη είναι ότι κανένας απο τους πρωτοπόρους δεν έχει περάσει από την έδρα μας. Η νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων είναι μεγάλη νίκη. Κοιτάξαμε και τα άλλα αποτελέσματα και δυστυχώς δεν μας έκανε κανένα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνει το Μαρούσι την τελευταία αγωνιστική και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς στο Στρατώνι διότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και την σωτηρία της ομάδας".

Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική;

"Είναι περίεργα τα πράγματα πλέον. Η μισή αλήθεια πάντως είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε το Στρατώνι. Κερδίζοντας μέσα εκεί, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είναι το ματς της χρονιάς. Αν η ομάδα όμως χάσει, πρέπει να δούμε τι θα κάνει το Μαρούσι. Ποντάρουμε βέβαια και στην αδιαφορία του Φίλιππου Βέροιας που θα έρθει στο Μαρούσι. Δεν αξίζουμε να πέσουμε, η ομάδα έχει παίξει καλό μπάσκετ αλλά από εκεί και πέρα θα δούμε".

Η σωτηρία ήταν αρχικός στόχος της ομάδας;

"Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά. Έγιναν κάποιες προσθήκες αργά. Εγώ για παράδειγμα μπήκα περίπου την 8η αγωνιστική στην ομάδα. Ήταν πολύ προβληματική χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Εγώ παίζω με το γνωστό πρόβλημα στο πόδι. Δεν θα ήμουν σε θέση να παίζω αν δεν το είχα γυμνάσει όλο το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα