ΣΥΡΙΔΗΣ | Τίμια και νόμιμα έγινε ο πρώτος ασυνεπής στο πλάνο που εκπόνησε ο ίδιος

Όλα έγιναν τίμια και νόμιμα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δέχθηκε πρόταση από την Εφές, την κοινοποίησε στην διοίκηση της ΚΑΕ και ζήτησε να φύγει. Τίμια και νόμιμα. Θα πάρει και χρήματα ο Άρης από τους Τούρκους. Τίμια και νόμιμα. Το ότι εγκατέλειψε και “πρόδωσε” το πλάνο του, την φιλοσοφία του, το όραμά του δεν παίζει κανέναν ρόλο.

“Τι να έκανε δηλαδή; Να μην πήγαινε; Εσύ τι θα έκανες;”. Αυτές δεν είναι οι τυποποιημένες ερωτήσεις για την υπόθεση Αγγέλου; Κανείς δεν έχει δικαίωμα

να πει στον Αγγέλου τι να κάνει. Εδώ δεν τα… κατάφερε η σύζυγός του, που του έλεγε να μην πάει στην Εφές, όπως ο ίδιος είπε, ποιος θα τον έπειθε για το αντίθετο; Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει στρες καριέρας, άρα δεν έχει τον νταλκά να πάει ντε και καλά σε μια ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα εκθείαζε τη διοίκηση, τα μέλη της και τους εξωδιοικητικούς που στήριξαν εμπράκτως βάζοντας το χέρι στην τσέπη.

Ο Αγγέλου ήταν ο πρώτος ασυνεπής στο πλάνο, στην ομάδα εργασίας, στην φανέλα και την ιστορία του Άρη. Πρώτος ασυνεπής με τίμιο και νόμιμο τρόπο. Γιατί; Πολύ απλά διότι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στην Α1 μετά τους Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη στους “αιώνιους”, δεν είχε δοθεί 100% στο πλάνο που ο ίδιος εκπόνησε στηριζόμενος από τη διοίκηση Αρβανίτη. Εργατοώρες στο γήπεδο έβαλε, ίσως περισσότερες από κάθε άλλον, πνευματικά όμως αποδείχθηκε ότι ήταν (και) αλλού.

Γίνεται πολύς λόγος γιατί ο Αγγέλου δέχθηκε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Αλήθεια ποιοας ορίζει ότι η Εφές είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη; Η ευρωπαϊκή της παρουσία; Οι τίτλοι της; Ο κόσμος της; Οι παίκτες που έχει βγάλει; Ο Αγγέλου πήγε σε μια πιο πλούσια ομάδα, γιατί πολύ απλά ήθελε τα χρήματα που του προσέφεραν οι Τούρκοι, χρήματα που δεν θα έπαιρνε ποτέ στην Ελλάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν πήγε σε μια μεγαλύτερη ομάδα, έφυγε από μια μεγαλύτερη ομάδα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Άρη και Εφές. Τέθηκε από τον Αγγέλου θέμα χρημάτων μεταξύ Άρη και Εφές, όλα τα άλλα είναι να’χαμε, να λέγαμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα