Τίμησε τους χορηγούς του

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευγενική χορηγία του Μεγάλου χορηγού της ομάδας CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου που στηρίζει την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αρκετά επίλεκτα μέλη της Αρειανής οικογένειας έδωσαν το παρών, ενώ η παρουσία του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗ, Νίκου Παπαδόπουλου,

του Προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Γιάννη Γρανούζη, αλλά και του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Αθανάσιου Αθανασιάδη διατράνωσε το ενωτικό κλίμα που διέπει τον Σύλλογο.

Εκτός από τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μιχάλης Σηφάκης, Γιάννης Γιαννιώτας και Γιώργος Κατίδης από πλευράς παικτών του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, καθώς επίσης και ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Μασάδο μαζί με τους δύο άμεσους συνεργάτες του. Αρκετοί ήταν επίσης και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αλλά και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές των "κίτρινων". Επίσης το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τζόλας.

Η εκδήλωση άρχισε με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη να απευθύνει ένα προσωπικό χαιρετισμό στον οποίο τόνισε ότι: "Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις στηρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθάνε την ομάδα και γι’ αυτό έχουμε καθιερώσει αυτή τη βραδιά. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη CYTA, με την οποία έχουμε μια συνεργασία εδώ και δύο χρόνια κι έχουμε δουλέψει καλά μεταξύ μας. Έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερα στενή σχέση και κάναμε και μια σοβαρή κουβέντα, έτσι ώστε σύντομα να έχουμε νέα συνεργασία γιατί είμαστε ευχαριστημένοι κι εμείς κι αυτοί. Ο ΑΡΗΣ, λόγω ιστορίας και παρουσίας, θα έχει πάντα θέση στο ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Η CYTA είναι μια εταιρία, η οποία μόλις δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα φροντίσαμε να είμαστε αυτοί που θα συνεργαστούμε μαζί της και βλέπουμε ότι έχουμε μια άριστη σχέση".

Στην συνέχεια, η Διευθύντρια του τμήματος Μarketing της CYTA Ελλάδος θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, κυρία Μαρίνα Νικολάου απηύθυνε τον δικό της χαιρετισμό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: "Εκ μέρους της CYTA σας καλωσορίζω όλους εδώ. Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και κυρίως είναι τιμή για εμάς που συνεργαζόμαστε για δεύτερη χρονιά με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και έχουμε μια συνεργασία αλληλοϋποστήριξης. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτές οι σχέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές τον τελευταίο χρόνο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Σας θυμίζω ότι στο περίπτερο μας στην ΔΕΘ μας είχε επισκεφτεί όλη η ομάδα και υπήρχε κοσμοσυρροή, σε βαθμό που κόντεψε να πέσει το περίπτερο κάτω και ευτυχώς ήταν πολύ καλής κατασκευής", δήλωσε η κυρία Νικολάου και υπογράμμισε: "Έχουμε δώσει εισιτήρια διαρκείας σε πελάτες μας που είναι οπαδοί του ΑΡΗ και γενικότερα βρίσκουμε τρόπους για να εκβαθύνουμε και να κάνουμε την σχέση μας ακόμη πιο δυνατή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα