ΤΟΥΡΚΙΑ | Το μήνυμα του «Ζοτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε την συμπαράσταση των φίλων της Φενερμπαχτσέ ενόψει του νέου ξεκινήματος της ομάδας του και διαμήνυσε στους παίκτες του να σεβαστούν τον εαυτό και την δουλειά τους.

"Η προετοιμασία μας θα αρχίσει στις 23 Αυγούστου. Θα είναι εδώ όσοι παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για μια ομάδα που έχει εκατομμύρια φιλάθλους. Επίσης πρέπει να ξέρουν πως όλοι οι παίκτες σε μια ομάδα είναι ίσοι και αρχίζουν από την ίδια αφετηρία", δήλωσε αρχικά ο «Ζοτς» αναφερόμενος στο νέο ξεκίνημα της

ομάδας του ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα είναι πρόβλημα για εμάς ότι θα λείπουν πολλοί παίκτες στο Ευρωμπάσκετ. Κάτι που σημαίνει πως το μοντάρισμα της ομάδας θα αργήσει μιας και δεν θα είναι όλοι οι παίκτες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μαζί μας. Αμέσως θα μπούμε στα βαθιά μιας και είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο στην Ευρωλίγκα με ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και η Παρτιζάν ενώ θα έχουμε και το τουρκικό Κύπελλο στο ξεκίνημα, οπότε ζητώ από τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό μας, ιδιαίτερα στην αρχή θα τους έχουμε τεράστια ανάγκη".

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του προς τους παίκτες τους λέγοντας πως «πρώτα από όλα, όμως, πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας. Από εκεί θα αρχίσουν όλα. Πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτόν μας και τη δουλειά που κάνουμε. Στη συνέχεια θα αρχίσουμε να θέτουμε τους στόχους. Μπορώ να πω ότι πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στο Top-16 της Ευρωλίγκα. Όσο η σεζόν προχωράει, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αναφορικά με τους στόχους της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα