ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Κακλαμάνος: "Θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν..."

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ των Τρικάλων και τη νέα σεζόν και να αγωνιστεί στην Α1 ακόμη και αν έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής εξέφρασε ο εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου Νίκος Κακλαμάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισέπραξε από τους Τρικαλινούς φιλάθλους...

Τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κακλαμάνος στην αθλητική εκπομπή του "FM 100":

"Οταν μου τηλεφώνησαν πριν από δύο χρόνια και μου είπαν να έρθω στα Τρίκαλα

ήρθα ξανά γιατί είδα ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες. Ανεβήκαμε δύο χρόνια, δύο κατηγορίες και σίγουρα θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν, στην Α1. Είναι τιμή για έναν παίκτη μόνο και μόνο να συμμετέχει σε ρόστερ ομάδας Α1 ακόμη και αν δεν παίζει πολύ".

Ο πολύπειρος γκαρντ αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισέπραξε στα Τρίκαλα: "Φέτος αυτό που ζήσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Οπου σταθώ και όπου βρεθώ εισπράττω την αγάπη και τη ζεστασιά των Τρικαλινών φιλάθλων".

Για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της χρονιάς σημείωσε: "Το οικονομικό ήταν το βασικό αλλά δεν το κρύψαμε. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν ειλικρινείς μαζί μας και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια. Πιστεύω ότι εν όψει και της νέας χρονιάς θα πάρουμε τα χρήματα που μας οφείλουν".

Τέλος ο Νίκος Κακλαμάνος μίλησε και για τη μεγάλη γιορτή για τον Νίκο Γκάλη στην οποία και παραβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη: "Ηταν κάτι το φανταστικό και ανεπανάληπτο, φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που απογείωσε το ελληνικό μπάσκετ. Θυμάμαι ακόμη τους γονείς μου να πανηγυρίζουν τα καλάθια του..."

Keywords
Τυχαία Θέματα