ΤΣΣΚΑ Μ. | Απάντηση της ΤΣΣΚΑ στα σενάρια

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα σενάρια του καλοκαιριού που ήθελαν την ΤΣΣΚΑ να αλλάζει ριζικά το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

"Δημοσιογραφικά σενάρια ήθελαν τον προπονητή μας Ετόρε Μεσίνα να αποχωρεί με προορισμό το NBA και τους Ατλάντα Χοκς, με αφορμή την επίσκεψη του Ντάνι Φέρι (Γενικός Διευθυντής Χοκς) στο Λονδίνο για το Final Four. Αποτέλεσμα: Ο Ετόρε Μεσίνα είναι

προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

Κάθε χρόνο ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι υποψήφιος για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και με βάση τα δημοσιεύματα για Μεσίνα, και φέτος υποτίθεται ότι απασχόλησε την ομάδα μας. Αποτέλεσμα: Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό μας από τον Ολυμπιακό στο Final Four του Λονδίνου, βγήκαν προς τα έξω πληροφορίες πως ο Μεσίνα είναι δυσαρεστημένος με τον Τεόντοσιτς και πως η ΤΣΣΚΑ τον αντικαθιστά με τον Σπανούλη. Φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήθελε να μεταφέρει την οικογένειά του στην παγωμένη Μόσχα. Αποτέλεσμα: Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό"

Σερβικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Νεμάνια Μπιέλιτσα υπογράφει με την ΤΣΣΚΑ καθώς επρόκειτο να φύγει από την Λαμποράλ Κούτσα. Αποτέλεσμα:Ο Μπιέλιτσα είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Λίνας Κλέιζα από τον μαγικό κόσμο του NBA και την επάνοδό του στην Ευρώπη, όλοι έσπευσαν να τον ντύσουν παίκτη της ΤΣΣΚΑ. Αποτέλεσμα: Ο Λίνας Κλέιζα είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ζόραν Πλάνινιτς από την Κίμκι δημοσιεύματα από την Κροατία έλεγαν πως θα υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ, ως δεύτερος πλει μέικερ πίσω από τον Τζέρεμι Πάργκο. Αποτέλεσμα: Ο Ζόραν Πλάνινιτς είναι παίκτης της Αναντολού Εφές.

Οσο ο Στεφάν Λάσμε δεν τα έβρισκε με τον Παναθηναικό τόσο φούντωναν τα σενάρια που τον ήθελαν παίκτη της ΤΣΣΚΑ. Μιλούσαν για συμβόλαιο ύψους 2.4 εκατομμυρίων ευρώ ενώ εσπευσαν να μας συγχαρούν για την μεταγραφή του Λάσμε. Ευχαριστώ πολύ αλλά είναι απλά μία φήμη. Αποτέλεσμα: Ο Στεφάν Λάσμε είναι παίκτης του Παναθηναικού.

Συνέχεια στις διασκεδαστικές ιστορίες είναι αυτή ενός από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες, του Κώστα Παπανικολάου. Με βάση λοιπόν τα δημοσιεύματα η ΤΣΣΚΑ πρόσφερε στον Παπανικολάου 4.2 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Αποτέλεσμα: Ο Παπανικολάου είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Και τέλος, προς τα έξω έβγαινε συνεχώς ότι είμαστε δυσαρεστημένοι από τον Τεόντοσιτς και πως πολλές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν. Οτι θέλαμε να απαλλαγούμε από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη .Στην αρχή τον έστελναν στην Μπαρτσελόνα ως αντικαταστάτη του Χουέρτας και στην συνέχεια ότι βρίσκεται μία ανάσα από τη "Φενέρ". Αποτέλεσμα: Ο Τεόντοσιτς θα παραμείνει παίκτης της ΤΣΣΚΑ.

Με αυτή την ανακοίνωση δεν θέλουμε να πούμε πως όλα αυτά που περιγράφονται στον Tύπο είναι ένα ψέμα, αλλά ούτε και πως όλοι αυτοί οι παίκτες δεν απασχόλησαν την ΤΣΣΚΑ. Είναι πολιτική του συλλόγου να απαγορεύει τη διαρροή λεπτομερειών των διαπραγματεύσεων. Αυτό δεν οφελεί: Πρώτον τη διατήρηση της χημείας της ομάδας (καθώς κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για παίκτες ακόμα και με το ξεκίνημα της σεζόν) και δεύτερον, δεν μας βοηθά εμπορικά η διαρροή των ποσών των συμβάσεων των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα