ΤΣΣΚΑ Μ. | Μεσίνα: "Ομάδα με πολύ ταλέντο η Εφές"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται αύριο (28/12, 18:00) την Αναντολού Εφές στην πρεμιέρα του Top 16, με τον Έτορε Μεσίνα να αναγνωρίζει ότι η τουρκική ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο, έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και τον Οκτάι Μαχμούτι στον πάγκο της. Γι' αυτό πρέπει οι παίκτες της "ρωσικής αρκούδας" να είναι συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

"Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και

δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα αποτελέσματα της στον πρώτο γύρο. Ναι, έχασαν κάποια παιχνίδια αλλά πήραν και σπουδαίες νίκες κόντρα σε δυνατές ομάδες, όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Έχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα, διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ και έναν καλό προπονητή όπως ο Οκτάι Μαχμούτι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κριθεί στο τέλος", ανέφερε ο Ετόρε Μεσίνα σχετικά με το ματς με την Εφές.

Από την πλευρά των παικτών, ο Άαρον Τζάκσον δήλωσε: "Η Εφές διαθέτει έναν εξαιρετικό πλέι μέικερ (σ.σ. Τζόρνταν Φάρμαρ) αλλά και έναν πολύ καλό που έρχεται από τον πάγκο (σ.σ. Κερέμ Τουντσερί). Επίσης έχουν πολύ καλούς ψηλούς και καλή καθοδήγηση από τον προπονητή τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν ξεκίνημα με νίκη στο Top 16".

Keywords
Τυχαία Θέματα