ΤΣΣΚΑ Μ. | Παπαλουκάς: "Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτοιμος 100% ακόμα, αλλά όπως τόνισε προσπαθεί πάρα πολύ για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δήλωσε ότι είναι ευτυχής που βρίσκεται στην ρωσική ομάδα.

Ο έμπειρος Ελληνας παίκτης μίλησε σε ρωσική ηλεκτρονική ιστοσελίδα, μετά από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπάμπεργκ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παραμονή του στην πρωταθλήτρια

Ρωσίας, ΤΣΚΚΑ.

"Δουλεύω σκληρά ώστε να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμος 100%, οπότε προσπαθώ να δώσω αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες μου και να τους βοηθώ να μην χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους κατά την διάρκεια του ματς. Ο κόουτς Μεσίνα με εμπιστεύεται, επομένως δεν νιώθω απογοητευμένος. Για το ματς απέναντι στην Μπάμπεργκ, πιστεύω ότι η εμπειρία έπαιξε τον ρόλο της και ήταν ένα δύσκολο ματς", δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα "sport-express.ru", ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Μετέπειτα ο Ελληνας παίκτης ρωτήθηκε σε ποια φάση βρίσκεται το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είπε: "Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από την διοίκηση. Η απόφαση είναι δική της και πρέπει να ρωτήσετε τον Αντρέι Βατούτιν. Εγω δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου σ΄αυτήν την ομάδα και αν παραμείνω στην ΤΣΣΚΑ μέχρι τον Ιούνιο, αυτό θα ήταν τέλειο. Αν σε δύο με τρεις εβδομάδες μου πουν αντίο, θα ξέρω ότι έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πρέπει να καταλάβετε ότι για μένα είναι ευτυχία το ότι απλά βρίσκομαι εδώ και αυτό προσπαθώ να περάσω και στα νέα παιδιά. Πρέπει να απολαμβάνουν το ότι βρίσκονται στην ΤΣΣΚΑ κάθε μέρα. Αυτό το συνειδητοποίησα όταν είχα φύγει από την ομάδα και εκείνοι έχουν την ευκαιρία να το νιώσουν τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα