Β' ΕΘΝΙΚΗ | Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Χρηστίδης

Ο Χρήστος Χρηστίδης ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, χωρίς την διαδικασία των εκλογών, αφού ο Νίκος Αγγέλου αποχώρησε.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, ο Νίκος Αγγέλου που ήταν ο έτερος μονομάχος για να αναλάβει την ομάδα, αποχώρησε και έτσι τα ηνία πήρε ο Χρήστος Χρηστίδης. Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για

την Παρασκευή (22/06) αλλά οι διαδικασίες καθυστέρησαν να ξεκινήσουν για περίπου μία ώρα. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Νίκος Αγγέλου αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος, τονίζοντας ότι δεν θέλει να συμμετάσχει με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν.

Υστερα από αυτήν την εξέλιξη, το χρίσμα για να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή πήρε ο Χρήστος Χρηστίδης, ο οποίος παίρνει για δεύτερη φορά την τύχη του τμήματος στα χέρια του μέσα σε δέκα μέρες και δήλωσε: "Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να ενωθεί για το καλό του αλλιώς και εγώ θα φύγω. Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας. Το τμήμα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω αλλά αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε".

Πηγή: www.bluearena.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα