Β' ΕΘΝΙΚΗ | Χατζούλης: "Γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές το πρωτάθλημα"

Ο Αίας Ευόσμου δεν κατάφερε να φύγει από την Βέροια νικητής και ο προπονητής του, Γιάννης Χατζούλης, παραδέχθηκε την δίκαιη επικράτηση του Φιλίππου ενώ αναφέρθηκε και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.


"Νομίζω είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ όσο πιο χαμηλά γινόταν γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Για τα 30 με 32 λεπτά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί καταφέραμε και πετύχαμε κάποια πράγματα τα οποία είχα ζητήσει από τους παίχτες μου. Στο τέλος όμως η ποιότητα

και οι επιλογές του Φιλίππου ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που είχε αστοχία και αυτό φαίνεται από το σκορ. Είμαστε μια αρκετά νεανική ομάδα, όλοι θέλουν τον χρόνο τους και παραμένουμε εντός στόχων", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Χατζούλης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων στην Β’ Εθνική προσφέροντας μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις και αυτό γιατί καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Νομίζω ότι ο Φίλιππος έχει την τύχη στα χέρια του".

Keywords
Τυχαία Θέματα