Β' ΕΘΝΙΚΗ | Το "ευχαριστώ" και τα παράπονα του Αιγάλεω

Το Αιγάλεω ταξίδεψε στην Βέροια για να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο και παρά την ήττα, θέλησε να ευχαριστήσει, εκτός από τους οπαδούς του που βρέθηκαν στην Βέροια και την διοίκηση του Φίλιππου για την φιλοξενία της. Παράλληλα όμως εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Γερακίνη.

Η ανακοίνωση για την φιλοξενία:

"Προπονητές και παίκτες ευχαριστούν τους οπαδούς μας για την συγκλονιστική και κόσμια

συμπαράστασή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον πρόεδρο του φίλου σωματείου Φίλιππου Βέροιας, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν, τόσο στην ομάδα μας όσο και στους οπαδούς μας. Ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε.

Εκ του ΔΣ του Αιγάλεω ΑΟ".

Η ανακοίνωση για την διαιτησία:

"Δυστυχώς η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να καταγγείλει τον διαιτητή της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας-Αιγάλεω “κ. Γερακίνη” για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο εν λόγω διαιτητής είναι επικίνδυνος, ανεπαρκής και προσφέρει κακές υπηρεσίες στο άθλημα του μπάσκετ. Αντίθετα, θέλουμε να συγχαρούμε τον έτερο διαιτητή του αγώνα κ. Καλογερόπουλο, που με τη συμπεριφορά του και την διαιτητική του επάρκεια βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα