Β' ΕΘΝΙΚΗ | Κοντά σε Ψυλέα ο Ιωνικός

O Ιωνικός Νίκαιας έχει ήδη αρχίσει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κάνει και το πρώτο μεταγραφικό του κτύπημα. Μεγάλος του στόχος; Ο Νίκος Ψυλέας.

Οι συζητήσεις με τον 32χρονο φόργουορντ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και ίσως άμεσα να υπάρξει και συμφωνία. Ο Ψυλέας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την Αγία Παρασκευή στην Α2, όμως μοιάζει απίθανο να μείνει στην ΚΑΠ. Και πιθανότατα ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Νίκαια.

Συνάντηση με τον

Δήμαρχο

Ενημέρωση για τη συνάντηση της Επιτροπής μπάσκετ με τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδη, παρουσία του Αντιδήμαρχου κ. Σ. Νικολάκη, υπήρξε από τη διοίκηση της ομάδας.

"Η Επιτροπή Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου με τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδη, παρουσία του Αντιδήμαρχου κ. Σ. Νικολάκη

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο δήμαρχος της πόλης μας συνεχάρη την Ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Ν. για την επιστροφή της στην Β Εθνική και συζητήθηκε η προοπτική του τμήματος.

Η επιτροπή μπάσκετ: παρουσίασε την προσπάθεια που γίνεται τόσο στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα καθώς και τις επιτυχίες που αφορούν στο σύνολο των τμημάτων. Επισήμανε ότι μέχρι σήμερα, αλλά και χρονική διάρκεια που ξεπερνά την θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής, η προσπάθεια οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην συμβολή των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην λειτουργία του Συλλόγου, τις συνδρομές, την οικονομική βοήθεια των γονέων των αθλητών, και την υπέρπολύτιμη οικονομική χορηγία φίλων της Ομάδας.

Παράλληλα τόνισε τα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα των αθλητικών χώρων της Νίκαιας, με αποκορύφωμα την άδεια λειτουργιάς του Πλάτωνα που υποχρεώνει τα δύο τελευταία έτη να αγωνίζεται και σε άλλα γήπεδα.

Η δημοτική αρχή διατύπωσε την αντικειμενική αδυναμία της να υπάρξει οποιαδήποτε άμεση συνδρομή στην προσπάθεια λόγω της οικονομικής κατάστασης του Δήμου. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή της για την προσπάθεια που γίνεται από το μεγαλύτερο σωματείο της πόλης και διατύπωσε την διάθεση της να σταθεί να σταθεί δίπλα στην Ομάδα για την επίλυση σειράς λειτουργικών θεμάτων, με πρώτο βήμα την πρωτοβουλία το 'γηπεδικό'.

Με βάση τα παραπάνω, η επιτροπή μπάσκετ θα συνεχίσει να πορεύεται για την πραγματοποίηση των στόχων και των προσδοκιών όλων για το ιστορικό τμήμα μπάσκετ αποκλειστικά με βάση τις δυνάμεις της οικογένειας του Ιωνικού, και πάντοτε με την συνεπεία που συνοδεύει τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Με δεδομένες τις δυσκολίες, τις αυξημένες υποχρεώσεις και την επιθυμία να συνεχισθούν οι επιτυχίες της ανδρικής Ομάδας και των τμημάτων υποδομής, η επιτροπή μπάσκετ απευθύνει πρόσκληση στα μέλη της οικογένειας του Ιωνικού που το επιθυμούν, να συμβάλλουν ενεργά πλαισιώνοντας άμεσα την προσπάθεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα