ΝΟΤΟΣ | Νίκη Αμαρουσίου: Το... πρωτοποριακό 2ο Basketball Shooting Camp

Η Νίκη Αμαρουσίου στις 27 με 29 Δεκεμβριου διοργανώνει στο κλειστό της Κοκκινιάς το 2ο Basketball Shooting Camp το οποίο φέτος θα είναι καινοτόμο αφού για πρώτη φορά στη χώρα μας θα εφαρμοστούν σε ένα camp μέθοδοι ανάλυσης της τεχνικής του σουτ και τρόποι βελτίωσής του σε νεαρούς αθλητές!

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Νίκης:

"Η Νίκη Αμαρουσίου για ακόμη μία φορά καινοτομεί, αφού στο πλαίσιο του 2ου Χριστουγεννιάτικου Basketball Shooting Camp που διοργανώνει από 27 μέχρι 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Κοκκινιάς, θα εφαρμόσει για πρώτη φορά

στην Ελλάδα μεθόδους ανάλυσης της τεχνικής του σουτ και τρόπους βελτίωσής του σε νεαρούς αθλητές (10-18 ετών), όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο 16th National Elite Basketball Coach Clinic, στην Κίνα!

Επικεφαλής του 2ου Basketball Shooting Camp είναι ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Νίκης, Δημήτρης Γκόφας, σε άμεση συνεργασία με τον Νίκο Κονδυλόπουλο (MSc in Sports Biomechanics), που αμφότεροι επιμελήθηκαν αποκλειστικά τα θέματα Βιομηχανικής Ανάλυσης και Κινησιογράμματος στο 16ο National Elite Basketball Coach Clinic στην Κίνα!

Ποια θα είναι η καινοτομία του 2ου Basketball Shooting Camp της Νίκης Αμαρουσίου...; Το ατομικό report με την ανάλυση της προσωπικής τεχνικής του σουτ καθώς και του χρόνου "πτήσης" (hangtime) με δυνατότητα σύγκρισης των αποτελεσμάτων με τα αντίστοιχα των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ!

Λόγω των υψηλών προδιαγραφών του 2ου Basketball Shooting Camp της Νίκης, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένου αριθμού, γι' αυτό... ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!

Θέλεις να μάθεις αν σουτάρεις το ίδιο καλά με τον Ray Allen...;
Θέλεις να μετρήσεις αν έχεις ίδιο hangtime με τον LeBron James...;

Δήλωσε συμμετοχή στο 2ο Basketball Shooting Camp της Νίκης!!!

Υπεύθυνος Προγράμματος: Δημήτρης Γκόφας
Γενικός Συντονιστής Camp: Κώστας Γεροδήμος
Συντονιστής Προγράμματος: Χριστόφορος Γιατράκος Τηλ. 6932585978".

Keywords
Τυχαία Θέματα