Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Συγκεντρωμένοι και δυνατοί απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ."

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής και γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Αίαντα Ευόσμου και πλέον η προσοχή όλων στην Κατερίνη είναι στραμμένη στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (21/10) με αντίπαλο τον Ιωνικό Ν.Φ.

Για τον αγώνα κόντρα στο συγκρότημα του Σπύρου Σταθούλη, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δύο παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου, οι Χρήστος Γκαβανόπουλος και Μάριος Σακελλαρίου.

"Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τον Αίαντα, ακολουθεί

το πολύ δύσκολο ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μια ομάδα νεοφώτιστη, αλλά παράλληλα πολύ δυνατή και ενισχυμένη. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά", ήταν τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Γκαβανόπουλος.


Από την πλευρά του ο Μάριος Σακελλαρίου υποστήριξε: "Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ομάδα μας έχει κάνει μόνο τρεις βδομάδες προετοιμασία και μέσα σ΄ αυτές δύο φιλικά παιχνίδια, η εμφάνισή μας στην πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι το ροζ φύλλο του αγώνα, κάτι που όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε. Από κει και πέρα είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε για να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα