Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τραπεζανλίδης: "Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου"

O Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται την Κυριακή (21/10) τη Μεταμόρφωση Βόλου και ο πρόεδρός του, Γιώργος Τραπεζανλίδης, κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Ομίλου του Βορρά της Β΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης μίλησε στο filipposbc.gr και αναφερόμενος στην αναμέτρηση (14/10) με το Ανατόλια σημείωσε πως "η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως περιμέναμε. Η εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο θετική. Μείναμε πίσω στο σκορ από νωρίς, καταφέραμε βέβαια να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά πιστεύω η διαιτησία του Γερακίνη

σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά όταν ο Φίλιππος ισοφάριζε το παιχνίδι ήταν αυτή που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες και το “βάθος” του πάγκου να μπορεί να παίζει 40 λεπτά ένα παιχνίδι ενώ οι αντίπαλοι μας τα τελευταία 10 λεπτά είχαν κουραστεί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα δεν κρίθηκε όμως τίποτα. Η ήττα αυτή θα μας συσπειρώσει και θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο".

Οσον αφορά για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστική με τη Μεταμόρφωση Βόλου σημείωσε πως "έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με την Μεταμόρφωση Βόλου και έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Καλώ όλους τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό μας σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα