Β' ΕΘΝΙΚΗ | Υπάρχει... ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι μαζικές αποχωρήσεις σχεδόν όλων των πρωτοκλασάτων παικτών και το σημαντικό "ψαλίδισμα" του μπάτζετ, έκαναν κάποιους να πιστέψουν πως ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει... σφυγμό και θα αποτελέσει "σάκο του μποξ" για οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο του.

Ωστόσο, ο Σπύρος Σταθούλης και οι παίκτες του παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και μετά από ένα όχι και τόσο καλό ξεκίνημα, πλέον έχουν μπει στο δρόμο της ανάκαμψης. Μπορεί να παραμείνουν χωρίς νίκη σε πέντε αγωνιστικές, όμως είναι εμφανές πως δεν θα αργήσει να έρθει το ροζ

φύλλο.

Κόντρα στον Αετό η νίκη χάθηκε μετά από μεγάλη ανατροπή των παικτών του Κώστα Παπαμάρκου, παρά την φοβερή εμφάνιση του Μαυραγάνη, του Δρακόπουλου και του Ξιούρα, ενώ ο Ιωνικός ήταν ανταγωνιστικός και κόντρα στον Πανερυθραϊκό, παρά την απουσία του μεγάλου του ηγέτη, Γιώργου Μαυραγάνη.

Ο Κώστας Μπασδέκης είχε πολύ καλή απόδοση και ηγήθηκε στο σκοράρισμα, ενώ συνεχίστηκαν οι θετικές εμφανίσεις από τον νεαρό πλέι μέικερ, Γιώργο Δρακόπουλο, που στα πρώτα παιχνίδια αγωνιζόταν τραυματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα