Βετούλας: "Κάποια παιδιά δεν ανταποκρίθηκαν"

"Ήταν ένα από τα παιχνίδια που εκ προοιμίου ξέραμε ότι θα ήταν εύκολο για μας. Για να μην κρυβόμαστε, ξέραμε ότι το πιο πιθανό ήταν να κερδίσουμε, υπήρξαν όμως, στιγμές χαλάρωσης. Αν σκεφτούμε πήραν ευκαιρίες κάποια παιδιά, που όπως φάνηκε όπως δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Νόμιζαν οι αμυντικοί πως έπρεπε σήμερα να παίξουν σαν επιθετικοί.

Εκτός των Πετρόπουλου, Λυμπέρη και Καπερώνη, όλοι οι άλλοι ήρθαν στπο γήπεδο απλά για να έρθουν και να πουν ότι έπαιξαν. Νόμιζαν ότι καλό θα ήταν

να παίξουν επίθεση αντί για άμυνα.

Αν συνεχιστεί αυτό, πάμε στην συνέχεια με επτά παίκτες, αυτοί μπορούν να παίξουν. Υποτίθεται ότι παιδιά όπως ο Νίκος Αργυρόπουλος και ο Βλάντο Πέτροβιτς, θα έπρεπε να κάνουν κατά κάποιο τρόπο προπόνηση, στην πορεία όμως, η παρουσία τους ήταν αναγκαία…", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με το Λαύριο:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο, εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και αυτό εξαρτάτε από εμάς, ωστόσο, όταν έχουμε την σωστή νοοτροπία και βεβαίως όχι την σημερινή. Ίσως αυτό να έγινε από την θέλησή τους να δείξουν κάποια πράγματα, ίσως γι’ αυτό το έκαναν και όχι για κάτι άλλο".

Πηγή: sportfmpatras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα