ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Ντανίλοβιτς: "Η Παρτιζάν καταρρέει..."

Η Παρτιζάν διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν, απειλούν την βιωσιμότητά της.

"Η κατάσταση είναι τέτοια που μπορώ να βάλω το κλειδί και να κλείσω την Παρτιζάν. Γνωρίζω πως πολλοί χαίρονται που το ακούν, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν παίρνουμε κρατική επιχορήγηση και δεν υπάρχουν χρήματα. Την δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε εντός ή εκτός συνόρων διοργανώσεις, πόσω μάλλον στην Ευρωλίγκα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε

την Τετάρτη (26/6).

Η πρωταθλήτρια Σερβίας υπολογίζεται πως οφείλει 1.500.000 ευρώ σε παίκτες ενώ το χρέος της προς την εφορία εκτιμάται πως φτάνει στα 1.200.000 ευρώ, με τον πρόεδρό της να τονίζει πως: "Η Παρτιζάν καταρρέει, είναι αλήθεια πως δεν έχουμε πληρώσει φόρους, αλλά αυτό έγινε επειδή δεν είχαμε τα λεφτά να τους πληρώσουμε. Επρεπε να γονατίσω και να προσευχηθώ, δεν θα γονατίσω, αλλά καλώ το κράτος να βοηθήσει στη σωτηρία της ομάδaς. Οι ισχυροί άνθρωποι πρέπει να πουν αν η χώρα χρειάζεται ή όχι μία ομάδα όπως η Παρτιζάν".

Keywords
Τυχαία Θέματα