ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | "Ουκρανός" και πάλι ο Ουίλι Ντιν!

Στην Ουκρανία με τη φανέλα της Χιμίκ θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του ο Ουίλι Ντιν! Ο γνώριμός μας -λόγω του επιτυχημένου περάσματός του από τον Ηλυσιακό- Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε και τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται για λογαριασμό της ουκρανικής ομάδας.

Η Χιμίκ επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στο ουκρανικό πρωτάθλημα την προσεχή σεζόν, γι' αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας... έτρεξαν να κλείσουν τον πολύπειρο πόιντ γκαρντ, τον οποίο θεωρούν μία εξαιρετικά ποιοτική και αξιόπιστη λύση

για τη νευραλγική θέση του "άσου".

Ο 32χρονος Ντιν -ο οποίος είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου ξεκίνησε τη χρονιά που μας πέρασε στην Οδησσό με την φανέλα της Οντέσα, απ' όπου αποχώρησε μεσούσης της περιόδου για χάρη της Εστουντιάντες.

Ο 32χρονος Ντιν έχει περάσει ακόμη και από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με την φανέλα των Ουίζαρντς, ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία από τον ευρωπαϊκό χώρο, έχοντας αγωνιστεί σε Νανσί, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Τουρόφ και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Συν τις άλλοις, το ελληνικό κοινό τον γνώρισε τη σεζόν 2003-2004 όταν και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηλυσιακού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι... πρόλαβε να μπει στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία των Ιλισιωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα