ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Στο τελικό του Κυπέλλου Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Παρτιζάν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Μέγκα Βιζούρα με 77-87 και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος επικράτησε της Ραντνίτσκι με 64-90.

Παρτιζάν και Μέγκα Βιζούρα συμβάδιζαν στο σκορ για 30 λεπτά, αλλά στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ανέβασαν "στροφές", εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των αντιπάλων τους και βρέθηκαν να προηγούνται με 65-72 στο 35ο λεπτό. Η Μέγκα Βιζούρα αντέδρασε και μείωσε

σε 71-72 στο 37ο λεπτό, αλλά η Παρτιζάν άντεξε στην πίεση και πήρε τελικά τη νίκη με 77-87. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντζόρτζε Γκάγκιτς με 21 πόντους, ενώ από την Μέγκα Βιζούρα ξεχώρισε ο Βασίλιε Μίτσιτς με 21 πόντους.

O Ερυθρός Αστέρας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ραντνίτσκι, της οποίας και επικράτησε με το εμφατικό 64-90. Ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπόγιαν Σούμποτις με 15 πόντους. Από την Ραντνίτσκι ο Τερικό Ουάιτ πάλευε μόνος του, αλλά οι 21 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί.

Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν αντιμέτωποι για ακόμη μία φορά και την Κυριακή θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Σερβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα