ATP Finals: Αλκαράθ και Ζβέρεφ για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει την τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων σε διπλά και μονά με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στη μεγάλη και κρίσιμη αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, η οποία θα καθορίσει και τη σπουδαιότητα του άλλου ματς της ημέρας με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Την αρχή στο Pala Alpitour θα κάνει ο αγώνας του διπλού (13:00 GR) με τους Γουέσλι Κούλχοφ (Ολλανδία) και Νιλ Σκάπσκι (Μ. Βρετανία) να παίζουν κόντρα στους Ροάν Μποπανά (Ινδία) και Μάθιου Έμπντεν (Αυστραλία). 

Στη

συνέχεια (15:30 GR) θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι του Αλκαράθ με τον Μεντβέντεφ σε μια επανάληψη του πρόσφατου ημιτελικού του US Open με τον Ρώσο να επικρατεί στα 4 sets μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι. 

Θυμίζουμε ότι ο Ρώσος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, όχι όμως και τη θέση του στον όμιλο προκείμενου να γνωρίζει αν θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ ή τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο παιχνίδι του Σαββάτου. 

Τα 7 σενάρια του Red Group

Ανεξαρτήτως σκορ  αν ο Αλκαράθ κερδίσει τον Μεντβέντεφ και ο Ρούμπλεφ κερδίσει τον Ζβέρεφ τότε ο Αλκαράθ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Μεντβέντεφ 2ος.Ανεξαρτήτως σκορ αν ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Αλκαράθ και ο Ρούμπλεφ κερδίσει τον Ζβέρεφ τότε ο Μεντβέντεφ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Αλκαράθ 2ος.Ανεξαρτήτως σκορ αν ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Αλκαράθ και ο Ζβέρεφ κερδίσει τον Ρούμπλεφ τότε ο Μεντβέντεφ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Ζβέρεφ 2ος.Αν ο Αλκαράθ κερδίσει στα 2 sets τον Μεντβέντεφ και ο Ζβέρεφ κερδίσει στα 2 sets τον Ρούμπλεφ τότε ο Αλκαράθ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Μεντβέντεφ 2ος.Αν ο Αλκαράθ κερδίσει στα 2 sets τον Μεντβέντεφ και ο Ζβέρεφ κερδίσει στα 3 sets τον Ρούμπλεφ τότε ο Αλκαράθ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Μεντβέντεφ 2ος.Αν ο Αλκαράθ κερδίσει στα 3 sets τον Μεντβέντεφ και ο Ζβέρεφ κερδίσει στα 2 sets τον Ρούμπλεφ τότε ο Μεντβέντεφ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Αλκαράθ 2ος.Αν ο Αλκαράθ κερδίσει στα 3 sets τον Μεντβέντεφ και ο Ζβέρεφ κερδίσει στα 3 sets τον Ρούμπλεφ τότε ο Μεντβέντεφ βγαίνει 1ος στον όμιλο και ο Αλκαράθ 2ος.

Αμέσως μετά από την αναμέτρηση των Αλκαράθ και Μεντβένεφ σειρά θα ξεκινήσει (19:00 GR) η δεύτερη αναμέτρηση του διπλού με τους Ραζίβ Ραμ (ΗΠΑ) και Τζο Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) να παίζουν κόντρα στους Αυστραλούς Ρίνκι Χιτσικάτα και Τζέισον Κούμπλερ. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (22:00 GR) o Ζβέρεφ, που θα ελπίζει σε νίκη του Μεντβέντεφ θα παίξει απέναντι στον καλό του φίλο, αλλά και “αδιάφορο” βαθμολογικά, Αντρέι Ρούμπλεφ στην 9η μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γερμανό να έχει το πάνω χέρι με 5-3, αλλά και τον Ρώσο να έχει κερδίσει στα τελευταία 3 παιχνίδια με πιο πρόσφατο τον προημιτελικό της Βιέννης. 

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Κούλχοφ (Ολλανδία)/Σκάπσκι (Μ. Βρετανία) – Μποπανά (Ινδία)/Έμπντεν (Αυστραλία) 13:00 GRΚάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) –Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 15:30 GR Ραμ (ΗΠΑ)/Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) –Χιτσικάτα/Κούμπλερ (Αυστραλία) 19:00 GRΑντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 22:00 GR

 ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post ATP Finals: Αλκαράθ και Ζβέρεφ για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα