ATP Finals: Ο Τζόκοβιτς στο Τορίνο – Κοινή προπόνηση με Αλκαράθ (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στο Τορίνο το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ αμέσως μετά έκανε το πρώτο ζέσταμα στο Pala Alpitour. Την ερχόμενη Κυριακή (22:00 GR) ο Σέρβος θα πλησιάσει ένα ακόμη ρεκόρ καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας του κόντρα στον Χόλγκερ Ρουνε θα φτάσει τις 16 συμμετοχές στα ATP Finals με τον Ρότζερ Φέντερερ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 17. 

Nole is arrived in Turin pic.twitter.com/m9KostQOIQ

— ᖴᖇᗩᑎI (@frani2312) November 9, 2023

Παίκτες

με τις περισσότερες συμμετοχές στα ATP Finals

Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία): 17Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία): 16Αντρέ Αγκάσι (ΗΠΑ): 13Ίβαν Λεντλ (Τσεχία): 12Μπόρις Μπέκερ (Γερμανία): 11

Όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης, ο Νο1 του κόσμου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τους Γιάνικ Σίνερ, Στέφανο Τσιτσιπα και Χόλγκερ Ρούνε, με τον Δανό να είναι ο πρώτος αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή.. Μάλιστα σε περίπτωση που ο Τζόκοβιτς καταφέρει να φτάσει σε μια ακόμη νίκη κόντρα στον Ρούνε, μετά από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι, τότε θα “κλειδώσει” το Νο1 στο τέλος της σεζόν για 8η φορά στην καριέρα του. 

Την Παρασκευή ο Τζόκοβιτς θα κάνει κοινή προπόνηση με τον Κάρλος Αλκαράθ στις 14:00 GR, αμέσως μετά από την προπόνηση του Σίνερ με τον Ρούμπλεφ, ενώ στις 15:00 GR θα προπονηθούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

The post ATP Finals: Ο Τζόκοβιτς στο Τορίνο – Κοινή προπόνηση με Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα