Aγ. Πετρούπολη: Εκτός συνέχειας η Κβίτοβα

Η Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης Πέτρα Κβίτοβα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης και γνώρισε την ήττα στις “16” από την Νο56 Ιρίνα Μπέγκου με 2-0 (6-4, 6-0).

Η Ρουμάνα που σέρβιρε εξαιρετικά εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αβίαστα λάθη της Τσέχας και πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα με 4-1. Η Κβίτοβα κατάφερε να αντιδράσει και να ισορροπήσει στη συνέχεια το σετ σημειώνοντας το 4-4. Από εκεί και πέρα όμως η Μπέγκου κέρδισε 8 συνεχόμενα games

και με bagel στο δεύτερο σετ πήρε μια εύκολη νίκη και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Το ματς κρίθηκε κυρίως από τη μεγάλη αστάθεια της Κβίτοβα (35 αβίαστα λάθη), αλλά και από την πίεση της Ρουμάνας που δεν έριξε την απόδοσή της κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Into her second QF of the season

Irina-Camelia Begu nabs a first victory over Kvitova to reach the last eight in St. Petersburg.#FormulaTX pic.twitter.com/zmbCLwB8BZ

wta (@WTA) February 10, 2022

Η επόμενη αντίπαλος της Μπέγκου θα είναι η Μαρτίντσοβα για μια θέση στα ημιτελικά. Η νικήτρια μάλιστα αυτής της αναμέτρησης διασταυρώνεται με την Μαρία Σάκκαρη, εάν η Ελληνίδα καταφέρει να κερδίσει αύριο (11/2) την Μέρτενς.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Aγ. Πετρούπολη: Εκτός συνέχειας η Κβίτοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα