Australian Open: Ο Τζόκοβιτς γιόρτασε με πρόκριση τα 100 ματς στη Μελβούρνη (vids)

O Νόβακ Τζόκοβιτς αυτή τη φορά δεν έχασε αρκετό χρόνο στο court και με 6-3, 6-3, 7-6(2) μετά από 2 ώρες και 28 λεπτά, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργεντινού Τομάς Μαρτίν Ετσέβερι εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 4ο γύρο του Australian Open ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 100ο παιχνίδι της καριέρας του στη Μελβούρνη, σημειώνοντας την 92η νίκη του! 

Level up @DjokerNole cruises

into the fourth round for the 16th time with a straight-sets victory over Tomas Etcheverry.@AustralianOpen | #AusOpen pic.twitter.com/SLRIaYnldu

ATP Tour (@atptour) January 19, 2024

Παράλληλα ο Νο1 του κόσμου έφτασε τις 31 σερί νίκες στο τουρνουά, ενώ θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 16η φορά στην καριέρα του. 

Ο Νο1 του κόσμου δεν έδωσε σχεδόν τίποτα στον αντίπαλό του από τη θέση του service τελειώνοντας το ματς με 10 άσους (κανένα διπλό λάθος), κέρδισε το 86% των πόντων πίσω από το πρώτο service (49/57) και το 59% στο δεύτερο (16/27), σταμάτησε στους 34 winners και στα 35 αβίαστα λάθη, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα με break, ενω οι ίδιος είχε 3/7 break-points. 

Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός και στις προσεγγίσεις του στο φιλέ βγαίνοντας νικητής στις 17 από τις 20 μάχες που έδωσε, ενώ έδειξε την κυριαρχία του και στα μεγάλης σε διάρκειας ράλι (9+ χτυπήματα) έχοντας 26 πόντους έναντι 15 του Ετσεβέρι. 



O Τζόκοβιτς χρειάστηκε ένα break για να κατακτήσει το 1ο set παίρνοντας προβάδισμα με 4-2, το οποίο αμέσως μετά έκανε 5-2 με εύκολο hold. Στη συνέχεια προσπάθησε να κλείσει το ματς στο service του Ετσεβέρι, με τον Αργεντινό να σβήνει set-point μέχρι να φτάει στο 5-3. 

Ο Σέρβος πήρε τις μπάλες στα χέρια για να σερβίρει για το set το οποίο κι έκλεισε με το 2ο love game στο παιχνίδι, κανοντας το 1-0. 



Το 2ο set ξεκίνησε με τον Νο1 του κόσμου να φτάνει σε γρήγορο break (2-1), το οποίο “εξαργύρωσε” και πάλι (3-1), ενώ με νέο break στο τέλος έκανε το 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 2 sets. 



Το 3ο set ήταν και το πιο ανταγωνιστικό από πλευράς Ετσεβέρι, ο οποίος ναι μεν κατάφερνε να κρατήσει το service του, αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να απειλησει το service του Τζόκοβιτς. Το set κρίθηκε στο tie-break εκεί που ο Τζόκοβιτς ήταν επιβλητικός και με 3 mini-breaks έφτασε στο 7/2 παίρνοντας την πρόκριση. 

Στη επόμενη φάση ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει είτε τον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό, είτε τον Αμερικανό Μπεν Σέλτον.


AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Ο Τζόκοβιτς γιόρτασε με πρόκριση τα 100 ματς στη Μελβούρνη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα