Australian Open: Τζόκοβιτς χωρίς…έλεος στην 8άδα (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αντριάν Μαναρινό και με το επιβλητικό 6-0, 6-0, 6-3 μετά από μόλις μία ώρα και 44 λεπτά εξασφάλισε την παρουσία του σε major προημιτελικό για 58η φορά στην καριέρα του πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ρότζερ Φέντερερ. 



O No1 του κόσμου και κάτοχος του τίτλου, ο οποίος έφτασε τι 32 σερί νίκες στη Μελβούρνη, τελείωσε το ματς με 17 άσους (5 διπλά λάθη) κέρδισε το 81% των πόντων πίσω από το πρώτο service (39/48) και το 62% στο δεύτερο (13/21), σημείωσε

31 winners, υπέπεσε σε μόλις 15 αβίαστα λάθη, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 7 από τις 11 ευκαιρίες που είχε για break, σβήνοντας παράλληλα και τα 3 break-points του Μαναρινό. 

Μέσα σε μόλις 70 λεπτά ο Τζόκοβιτς είχε κατακτήσει 12 συνεχόμενα games παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 sets, με τον Μαναρινό να έχει κερδίσει σε αυτό το διάστημα μόλις 17 πόντους πίσω από το service του. 

Το σερί του Τζόκοβιτς σταμάτησε στα 13 συνεχόμενα games με τον Μαναρινό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 3ο set γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. Ο Τζόκοβιτς ωστόσο δεν είχε καμία…ορεξη να καθίσει πολύ στο court και με 2 holds κι ένα break έφτασε στο 4-1, για να σφραγίσει τη νίκη λίγο αργότερα με 6-3 παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Στη φάση των “8” ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει είτε τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, είτε τον Τέιλορ Φριτς. 



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Τζόκοβιτς χωρίς…έλεος στην 8άδα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Australian Open, Τζόκοβιτς …έλεος, 8άδα,Australian Open, tzokovits …eleos, 8ada