Big3: Πότε θα τους ξαναδούμε στο κορτ;

Το Αυστραλιανό Όπεν ολοκληρώθηκε για τους Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς και το Tennis24 σας ενημερώνει πότε θα τους ξαναδούμε σε αγωνιστική δράση!

Το πρώτο Grand Slam ολοκληρώθηκε με διαφορετικά συναισθήματα για τους τρεις “μεγάλους” του παγκόσμιου τένις.

Ο μεγάλος θριαμβευτής ήταν φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς που κέρδισε τον έβδομό του τίτλο στη Μελβούρνη και 15ο συνολικά Major μετά την αναπάντεχα άνετη επικράτησή του επί του
Ραφαέλ Ναδάλ στον

μεγάλο τελικό.

Kαι θα χρειαστεί να κάνουμε τη μεγαλύτερη, χρονικά, υπομονή για να τον ξαναδούμε στα κορτ!

Ο 31χρονος Σέρβος είναι αποφασισμένος να κατεβαίνει μόνο στα πολύ σημαντικά τουρνουά, δεν θα αγωνιστεί καθόλου εντός του Φεβρουαρίου και η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση έρχεται στο Indian Wells που ξεκινά στις 7 Μαρτίου, δηλαδή στο πρώτο Masters της σεζόν!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ολοκλήρωσε με ανάμεικτα συναισθήματα το Αυστραλιανό Όπεν.

Έφτασε μεν πολύ άνετα στον τελικό, δίχως καν να χάσει σετ, αλλά εκεί δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε κόντρα σε έναν εξωπραγματικό Τζόκοβιτς.

Ο Ράφα, πιστός στις “συνήθειές” του έχει επιλέξει και πάλι το Ακαπούλκο (25 Φεβρουαρίου) σαν τον επόμενο του προορισμό πριν φυσικά μπει και αυτός στην πρώτη Masters μάχη της σεζόν στην Καλιφόρνια.

Μετά από απουσία ενός έτους, ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο αγαπημένο του Ντουμπάι (25 Φεβρουαρίου).

Εκεί, έχει κατακτήσει επτά τίτλους και θα κυνηγήσει τον 100ο τίτλο της υπέρλαμπρης καριέρας του αφήνοντας πίσω ένα Αυστραλιανό Όπεν που δεν κύλησε καλά για αυτόν με τον αποκλεισμό από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 4ο γύρο με τα 0/12 break point να είναι ακόμα στο μυαλό των Fedfans!

Κώστας Αϊτάκης

The post Big3: Πότε θα τους ξαναδούμε στο κορτ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα