Boss Open: Πρεμιέρα στο γρασίδι για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη φετινή grass season με τον Νο1 του ταμπλό του Boss Open να αντιμετωπίζει τον Γάλλο και Νο55 του κόσμου, Ρισάρ Γκασγκέ σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 18:00 GR στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court στο πρόγραμμα της Πέμπτης. 

Αυτή θα είναι η 2η μεταξύ τους αναμέτρηση με τους δύο παίκτες να έχουν από μια νίκη. Και οι δύο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν πριν από 5 χρόνια με την πρώτη να γίνεται στην Ντόχα όπου ο Τσιτσιπάς

επικράτησε με 6-3, 6-4, ενώ η δεύτερη ήταν στο γρασίδι του Libema Open με τον Γάλλο να κερδίζει με δύο tie-break 7-6(2), 7-6(4). 

Τσιτσιπάς και Γκασκέ ήταν αν αγωνιστούν στον 2ο γύρο του Miami Open τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο ο Γάλλος αποσύρθηκε πριν από τον αγώνα με τον Τσιτσιπά να παίρνει την πρόκριση με walkover. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Γιμπίνγκ Γου και Μάρτον Φούτσοβιτς με τους δύο παίκτες να προέρχονται από μεγάλες νίκες με τον Κινέζο να επικρατεί του Νικ Κύργιος και τον Ούγγρο να κερδίζει τον Ντένις Σαποβάλοφ. 

Αμέσως μετά ακολουθεί ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Ασλάν Καράτσεφ να αντιμετωπίζει τον Τέιλορ Φριτς, ενώ λίγο πριν το ματς του Τσιτσιπά με τον Γκασκέ, θα παίξουν ο Γιαν Λέναρντ Στρουφ με τον Τόμι Πολ, με τον νικητή να διασταυρώνεται στα προημιτελικά με το ζευγάρι του Έλληνα τενίστα. 

BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Boss Open: Πρεμιέρα στο γρασίδι για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Boss Open, Πρεμιέρα, Τσιτσιπά,Boss Open, premiera, tsitsipa