Charleston Open: Non-stop Κόλινς πέρασε ημιτελικά (vid)

02:21 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

H Ντανιέλ Κόλινς δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στην Ελίζε Μέρτενς και χωρίς να χάσει set, αλλά και χρόνο επικράτησε με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 25 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Charleston Open φτάνοντας παράλληλα τις 11 σερί νίκες! 

The DANIMAL streak continues

Danielle Collins is into the semifinals after defeating Mertens 6-3, 6-4 and awaits the winner of Kudermetova/Sakkari.#CharlestonOpen pic.twitter.com/67YOjNjSgA

wta (@WTA) April 5, 2024

Με το γνωστό επιθετικό της στυλ, αλλά και το συνεπές service της, η Κόλινς τελείωσε τον προημιτελικό με 5 άσους (4 διπλά λάθη) κέρδισε το 76% των πόντων πίσω από το πρώτο service και 52% στο δεύτερο (12/23), ενώ έδειξε ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες για break ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 4/5.

Μπορεί ο προημιτελικός να ξεκίνησε όχι και τόσο καλά για την πρωταθλήτρια του Miami Open της περασμένης εβδομάδας, με την Μέρτενς να ξεκινάει με break (1-0), όμως η Κόλινς αντέδρασε άμεσα παίρνοντας πίσω το χαμένο της service (1-1) και στη συένέχει με νέο break έκανε το 5-2 για να κλείσει το set με 6-3 με love-game. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Κόλινς μετέτρεψε το 1-2 σε 5-2 σπάζοντας ακόμα δύο φορές το service της Μέρτενς. Η Αμερικανίδα πήρε τις μπάλες στα χέρια για να σφραγίσει τη νίκη με την Μέρτενς όμως να αντιδρά παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο break της Κόλινς (5-3) και με hold μειώσε ακόμα περισσότερο (5-4), ωστόσο η Κόλινς δεν άφησε και την 2η ευκαιρία της να πάει χαμένη και με εύκολο hold έφτασε στη νίκη και την πρόκριση. 

Στα ημιτελικά του Σαββάτου η Νο22 του κόσμου θα περιμένει είτε την Μαρία Σάκκαρη, είτε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που κλείνουν το πρόγραμμα των προημιτελικών στο Τσάρλεστον. 

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Non-stop Κόλινς πέρασε ημιτελικά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα