China Open: Ξεχωρίζει ο τελικός των ανδρών στο πρόγραμμα της Τετάρτης

Με τον τελικό των ανδρών να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης συνεχίζεται η δράση στο Πεκίνο, με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον Γιάνικ Σίνερ στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court (Diamond) σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14:30 GR. 

Ο Ρώσος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 6ο φετινό του τίτλο και τον 21ο στην καριέρα του και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο που έχει κόντρα στον Ιταλό με το σερί να έχει φτάσει στο 6-0 με αποκορύφωμα τους δύο φετινούς τελικούς

που έχουν αναμετρηθεί οι δύο παίκτες σε Ρότερνταμ και Μαϊάμι. 

Την αυλαία στο Diamond θα ανοίξουν (07:00 GR) η Τζέσικα Πεγκούλα και η Γέλενα Οσταπένκο, για τη φάση των “16” στο 1000άρι τουρνουά των γυναικών, με την Αμερικανίδα να προηγείται στις νίκες με 3-1, έχοντας βγει νικήτρια και από τη φετινή τους αναμέτρηση στην Ντόχα. 

Να σημειωθεί ότι και οι 3 φορές που Πεγκούλα και Οσταπένκο κοντραρίστηκαν ήταν για τη φάση των “16” κάτι που σημαίνει ότι θα συναντηθούν για τον ίδιο γύρο για 4η διαδοχική φορά.

Δύο ώρες αργότερα (09:00 GR) στο Lotus θα αγωνιστούν η Λιουμντίλα Σαμσόνοβα και η Μάρτα Κόστιουκ με την Λευκορωσίδα να έχει κερδίσει και τις 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-0), ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Ίγκα Σφιόντεκ με την Μάγκντα Λινέτ στον πολωνικό “εμφύλιο”. 

Την πρώτη δόση της φάσης των “16” στο ταμπλό των γυναικών θα ολοκληρώσουν Μίρα Αντρέεβα και Έλενα Ριμπάκινα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

CHINA OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+5h)

The post China Open: Ξεχωρίζει ο τελικός των ανδρών στο πρόγραμμα της Τετάρτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα