Davis Cup: Προβληματισμός Σλοβάκων για την καθυστέρηση του court στο Καλλιμάρμαρο

Η ομάδα της Σλοβακίας βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα για τον αγώνα με την Ελλάδα στο πλαίσιο του World Group I του Davis Cup που θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9). 

Άλεξ Μόλτσαν, Νόμπερτ Γκόμπος και Λούκας Ποκόρνι έφτασαν στη χώρα μας το Σάββατο με τους Λούκας Κλέιν και

Ίγκορ Ζελενάι να ενσωματώνονται την Κυριακή καθώς αγωνίστηκαν στο Challenger της Κωνσταντινούπολης με τον Κλέιν μάλιστα να φτάνει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Νταμίρ Τζουμχούρ.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας Τένις της Σλοβακίας, ο αρχηγός της ομάδας, Τίμπορ Τοτ, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, ενώ εμφανίστηκε προβληματισμένος για την καθυστέρηση των εργασιών στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

“Ξεκινήσαμε την προετοιμασία την Κυριακή, ο Λούκι (Κλέιν) πήρε μια επιπλέον μέρα άδεια καθώς έπαιξε δύσκολα ματς στην Τουρκία”, δήλωσε ο Τοτ. “Ωστόσο, το προπονητικό γήπεδο δεν ήταν ακόμα έτοιμο και προπονηθήκαμε σε αυτό την Δευτέρα.”

“Ακόμα δεν έχουμε προπονηθεί στο κεντρικό γήπεδο, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα πρέπει να είναι διαθέσιμο την Τετάρτη το απόγευμα, αλλά καθυστερεί αρκετά και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι θα είναι έτοιμο.”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tennis24 υπήρξαν μερικά τεχνικά προβλήματα στο Καλλιμάρμαρο, γεγονός που ακύρωσε την προπόνηση της Τετάρτης. Το χρώμα που έπεσε χθες απορροφήθηκε και σε συνδυασμό με την υγρασία η επιφάνεια έβγαλε φουσκάλες, με αποτέλεσμα να βαφτεί και πάλι σήμερα. 

Ο Τοτ αναφέρθηκε και στο πως κυλάει η προετοιμασία των παικτών του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, αλλά και στο πρόβλημα που είχε ο Μόλτσαν το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος ξεπεράστηκε. 

“Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας ήταν περίπλοκες καθώς είχε δυνατό αέρα και ήταν δύσκολο να προπονηθούμε, αλλά μέχρι στιγμής όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο μας. Το βασικό είναι να συνηθίσουμε την επιφάνεια και τις ψηλές αναπηδήσεις της μπάλας. Από την Τετάρτη ξεκινάμε να παίζουμε με πόντους και να παίξουμε μερικά sets για να προετοιμαστούμε καλά και στα μονά και στα διπλά. Ο Άλεξ Μόλτσαν είχε ένα ήπιο πρόβλημα με το στομάχι του, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω θα είμαστε όλοι καλά για την αναμέτρηση.”

The post Davis Cup: Προβληματισμός Σλοβάκων για την καθυστέρηση του court στο Καλλιμάρμαρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα