Estoril Open: Ημιτελικά για Ρουντ, αποκλεισμός για Τιμ (vids)

22:47 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Κεντάν Αλίς έκανε τη μεγάλη νίκης της ημέρας στο Estoril Open καθώς ο Γάλλος πέρασε για πρώτη φορά σε ημιτελικό επιπέδου ATP Tour νικώντας τον πρώην Νο3 κόσμου, τον Ντόμινικ Τιμ, με 6-1 6-4.

Ο 26χρονος έσωσε τα δύο break points που έπρεπε να αντιμετωπίσει απέναντι στον Αυστριακό ενώ από την πλευρά του αξιοποίησε και τις τρεις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη σε μία ώρα και 19 λεπτά. Αυτό ήταν το τέλος μίας θετικής εβδομάδας

για τον Τιμ ο οποίος πήρε διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στην σεζόν μετά τις επιτυχίες του απέναντι σε Σεμπάστιαν Όφνερ και Μπεν Σέλτον.

Ο Αλίς από την πλευρά του έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις καθώς την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά σε τέταρτο γύρο τουρνουά ATP Masters 1000, στο Miami Open και θα έχει άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη από την 84η θέση που βρίσκεται.

FIRST CAREER SEMIFINAL!

Quentin Halys plays another flawless match, beats Dominic Thiem 6-1, 6-4 to reach the last 4 of an ATP event for the first time. pic.twitter.com/DH7Ff1iM5Z

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) April 7, 2023

Επόμενος αντίπαλος του Αλίς θα είναι ο Κάσπερ Ρουντ ο οποίος στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας χρειάστηκε 79 λεπτά για να νικήσει στα 2 σετ τον Σεμπάστιαν Μπάες από την Αργεντινή με 6-3 6-0. Παρά το γεγονός ότι άρχισε χάνοντας το service του ο Νορβηγός απάντησε άμεσα ενώ με νέο break στο 8ο game έκανε την ανατροπή και το 1-0 με το δεύτερο και όπως αποδεικνύεται τελευταίο σετ να μη χωρά κριτική καθώς το bagel παρουσιάζει εύγλωττα την κυριαρχία του.

WHAT A PERFORMANCE!!!

Top seed Casper Ruud is into his first semifinal of the year, beating the defending champ Sebastian Baez 6-3, 6-0 pic.twitter.com/492a351SB5

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) April 7, 2023

Αντίπαλος του Μάρκο Τσεκινάτο, που πήρε τη νίκη στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας θα είναι ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς με τον Σέρβο να επικρατεί του Ισπανού Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγιες με 7-5, 6-2. Ο Ιταλός με τον Σέρβο έχουν αναμετρηθεί μία φορά στο παρελθόν, πέρυσι στο χώμα του Σαντιάγο, στη Χιλή, με τον Τσεκινάτο να αναδεικνύεται νικητής με 7-5, 6-1.

ON FIRE!

Miomir Kecmanovic is yet to drop a set all week. Beats Bernabe Zapata 7-5, 6-2 to reach the semifinals at the @EstorilOpen. His 2nd of the year!

Didn’t face a break point today! pic.twitter.com/j62eBODIYY

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) April 7, 2023

ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Estoril Open: Ημιτελικά για Ρουντ, αποκλεισμός για Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα