Finland Open: Έσπασαν το “ρόδι” Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid)

12:32 4/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Τον πρώτο τίτλο τους στο φετινό World Padel Tour πανηγύρισαν οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν, κατακτώντας το Finland Open στο Τάμπερε. Το δίδυμο των Ισπανών, που μέχρι πριν λίγους μήνες βρισκόταν στο Νο1 της κατάταξης, επικράτησε στον τελικό με 6-0, 7-6(5) των Χόρχε Νιέτο και Γιόν Σανθ, κάνοντας δικό του ένα τρόπαιο για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο και το Master Final στη Βαρκελώνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Για τους Λεμπρόν και Γκαλάν αυτή η επιτυχία ήρθε έπειτα από τρεις χαμένους τελικούς που είχαν προηγηθεί σε Abu Dhabi Master, Chile Open και Vigo Open. Επιπρόσθετα, την περίοδο που ο Λεμπρόν ήταν τραυματίας ο Γκαλάν είχε φτάσει στον τελικό του Valencia Open με παρτενέρ τον… Γιόν Σανθ, αποτυγχάνοντας όμως και εκεί να κάνει δικό του το τρόπαιο. Στον αντίποδα, οι Νιέτο και Σανθ έφτασαν για πρώτη φορά φέτος σε τελικό. Η τελευταία συμμετοχή τους ήταν πέρσι τον Νοέμβιο στο Tau Ceramica Challenger, όπου μάλιστα είχαν στεφθεί και πρωταθλητές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ ήταν εκείνες που κατέκτησαν τον τίτλο. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα επικράτησαν στον τελικό με 6-4, 6-1 του καινούργιου διδύμου της Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Σοφία Αραούζο, φτάνοντας έτσι στο τρίτο φετινό τους τρόπαιο, έπειτα από τα Danish Open και Valladolid Master που είχαν προηγηθεί. Όπως μαρτυρά και το σκορ, το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο, όμως στο δεύτερο μέρος η Ισπανίδα με την Πορτογαλίδα απέτυχαν να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο απόδοσης, με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί η τελική έκβαση του ματς.

Σημειώνεται πως για την Σαλαζάρ αυτός ήταν ο 10ος φετινός της τελικός στο Τουρ (όλοι με παρτενέρ την Γκέμα Τριάι), έχοντας βγει νικήτρια σε τρεις εξ αυτών. Στον αντίποδα, για την Αραούζο αυτός ήταν ο πρώτος φετινός της τελικό σε επίπεδο Open, μετρώντας μονάχα έναν (κερδισμένο) τελικό στο Alicante Challenger φέτος τον Μάιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Πλέον το World Padel Tour έχει διακοπή δύο εβδομάδων, με την δράση να επανέρχεται την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου με το εξαιρετικά σπουδαίο Madrid Master, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της σεζόν.

The post Finland Open: Έσπασαν το “ρόδι” Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα