German Open: Στον τελικό οι Λεμπρον/Γκαλάν με… νίκη-θρίλερ επί των Κοέγιο/Τάπια! (vid)

Ίσως τη σπουδαιότερη νίκη τους εντός του 2023 πανηγύρισαν οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν. Το δίδυμο των Ισπανών επικράτησε στα ημιτελικά του German Open με 3-6, 7-6(8), 6-4 των Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αυτή καταγράφεται ως η πρώτη νίκη των Λεμπρόν/Γκαλάν επί του Νο1 διδύμου του Τουρ, έχοντας προγενέστερα ηττηθεί και στις τρεις άλλες περιπτώσεις που τους αντιμετώπισαν.

Με αυτόν τον τρόπο οι δύο Ισπανοί θα αγωνιστούν την Κυριακή στον πέμπτο φετινό τους τελικό στο WPT,

αναζητώντας τον δεύτερο τίτλο τους. Ο πρώτος είχε έρθει στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Finland Open. Στον αντίποδα, οι Κοέγιο/Τάπια μένουν εκτός τελικού για τρίτη φορά στα πέντε τελευταία τουρνουά του Τουρ.

¡GALÁNTICO!#WPTGermanOpen pic.twitter.com/bFaF5oY3zu

World Padel Tour (@WorldPadelTour) September 30, 2023

Στον άλλο ημιτελικό οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ μπήκαν με… ένα σετ καθυστέρηση στο ματς, όμως από εκεί και πέρα κυριάρχησαν απόλυτα. Το Νο2 δίδυμο στο ταμπλό έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 0-6, 6-2, 6-3 επί των Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο και τώρα θα έχει την ευκαιρία στον τελικό να πάρει το πέμπτο του σερί τρόπαιο σε ισάριθμα τουρνουά.

Οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ.

Στις γυναίκες, οι Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι βρήκαν τον τρόπο να υπερβούν στα δύο σετ το εμπόδιο των φιλόδοξων Λούσια Σάινθ και Πάτι Γιαγκούνο και να επικρατήσουν με 6-2, 7-6(4), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό. Αυτός θα είναι ο πέμπτος τελικός στα έξι τελευταία τουρνουά για τις δύο Ισπανίδες, που όμως ακόμη δεν έχουν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο ως δίδυμο στο WPT.

Οι Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ένας τραυματισμός της Ταμάρα Ικάρδο υποχρέωσε την ίδια και την παρτενέρ της Βιρτζίνια Ριέρα να αποσυρθούν από το τουρνουά. Έτσι, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ πήραν άνευ αγώνα την πρόκριση για τον 13ο φετινό τους τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το 12ο φετινό τους τρόπαιο.

Η Ταμάρα Ικάρδο.

Ο τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ενώ ο αντίστοιχος των ανδρών θα ακολουθήσει αμέσως μετά στο ίδιο κορτ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των ημιτελικών:

The post German Open: Στον τελικό οι Λεμπρον/Γκαλάν με… νίκη-θρίλερ επί των Κοέγιο/Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα