Guadalajara Open: Τα μεσάνυχτα ο αγώνας της Σάκκαρη με την Τζόρτζι

Νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στο Guadalajara Open και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης, νικώντας τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/9) την Στορμ Χάντερ με 6-2, 6-4. 

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια πλέον στοχεύει στην είσοδό της στην τελική 8άδα του τουρνουά, και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καμίλα Τζόρτζι απόψε τα μεσάνυχτα (00:00 GR), στο 3ο παιχνίδι της ημέρας στο Estadio Akron.

Η Μαρία διατηρεί εξαιρετική

παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους μετράει το απόλυτο των νικών. Την κέρδισε για πρώτη φορά στο Κονέκτικατ το 2016 με 6-3, 6-3, το 2019 στο Σινσινάτι με 6-3, 6-0, και την ίδια χρονιά στο US Open με 6-1, 6-0.

Η νικήτρια του αποψινού αγώνα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα την αντίστοιχη νικήτρια από το παιχνίδι ανάμεσα στις Τέιλορ Τάουνσεντ (ΗΠΑ) και Εμιλιάνα Αράνγκο (Κολομβία).

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ονς Ζαμπέρτ και Μαρτίνα Τρεβιζάν, που κλείνουν το πρόγραμμα στο προαναφερόμενο κορτ μετά τις 05:00 GR, ενώ πριν από αυτό θα κοντραριστούν οι Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Βικτόρια Αζαρένκα (03:00 GR)

The post Guadalajara Open: Τα μεσάνυχτα ο αγώνας της Σάκκαρη με την Τζόρτζι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα