Hexagon Cup: Εκτός ο τραυματίας Μπελαστεγκίν, μέσα ο Τσινγκότο

Εκτός μάχης από το προσεχές Hexagon Cup θα μείνει ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν. Ο 44χρονος θρύλος του πάντελ ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες από τραυματισμό στον αγκώνα του δεξιού χεριού, γεγονός που τον κράτησε εκτός δράσης από σχεδόν όλα τα τουρνουά του τελευταίου τριμήνου του 2023.

Για την ακρίβεια, ο “Μπέλα” αγωνίστηκε μόνο στο Milano P1 τον Δεκέμβριο, όμως εγκατέλειψε μόλις στο δεύτερο ματς, πάλι με ενοχλήσεις στον αγκώνα. Έτσι, ο Αργεντινός μπήκε σε μία νέα

φάση αποθεραπείας, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100%. Αυτό τον υποχρεώνει να αποσυρθεί από το Hexagon Cup, που αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη.

Αντικαταστάτης του Μπελαστεγκίν θα είναι ο Φεντερίκο Τσινγκότο. Ο 26χρονος Αργεντινός θα αναλάβει έτσι ηγετικό ρόλο στην ομάδα ElevenEleven Team USA, έχοντας ως αγωνιστικό παρτενέρ τον Λουτσιάνο Κάπρα. Ο Τσινγκότο προέρχεται από ένα καταπληκτικό φινάλε σεζόν, κατακτώντας το Barcelona Master Final μαζί με τον Πακίτο Ναβάρο.

Υπενθυμίζεται πως το Hexagon Cup διεξάγεται στη Μαδρίτη το διάστημα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου και θα προσφέρει συνολικά 1.000.000 ευρώ σε χρηματικά έπαθλα, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό για οποιαδήποτε διοργάνωση στην ιστορία του πάντελ.

The post Hexagon Cup: Εκτός ο τραυματίας Μπελαστεγκίν, μέσα ο Τσινγκότο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα