Indian Wells: 4 match points έσωσε η Σαμπαλένκα (vids)

Απίθανη απόδραση από την Αρίνα Σαμπαλένκα στον πρώτο της αγώνα στο BNP Paribas Open, με την Λευκορωσίδα να σώζει 4 match points της Αμερικανίδας, Πέιτον Στερνς και να παίρνει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές κόντρα στην 20χρονη αντίπαλό της πριν καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή της, μετά από 2 ώρες και 55 λεπτά αγώνα με σκορ 6-7(2), 6-2, 7-6(6).

Η

Σαμπαλένκα δέχθηκε break στο 9ο game (5-4) του καθοριστικού σετ, με την Στερνς να προηγείται 40/0 στο service game της, δείχνοντας πανέτοιμη για την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, μπροστά στους εκστασιασμένους συμπατριώτες της.

Με αυταπάρνηση και επιθετικό τένις, η πρωταθλήτρια του Australian Open 2024 κατάφερε να σώσει 4 match point της αντιπάλου της Νο64 στον κόσμο και να ολοκληρώσει την επική ανατροπή της στο καθοριστικό tie break.

“Wow. Ήταν απίστευτο. Είναι απίστευτη τενίστρια και έπαιξε τρελό τένις. Στο φιλέ μου είπε ότι “σε είχα” και είχε δίκιο. Είμαι τυχερή που κατάφερα να πάρω αυτό το ματς. Είμαι πολύ χαρούμενη” είπε η “Σάμπα” αμέσως μετά.

ELECTRIC ATMOSPHERE

The crowd in Indian Wells did not disappoint today! @SabalenkaA | #TennisParadise pic.twitter.com/PsMCuQCYaY

wta (@WTA) March 10, 2024

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2018 Ναόμι Οσάκα, συνεχίζοντας το πολύ καλό ξεκίνημα στο Indian Wells. Η Γιαπωνέζα, κέρδισε με 7-5, 6-3 το Νο14 του ταμπλό, Λουντμίλα Σαμσόνοβα και θα παίξει με την 24-Ελισέ Μερτένς για την πρόκριση στις “16” του κορυφαίου θεσμού.

Βραδινή πρόκριση και για την Ελίνα Σβιτολίνα η οποία επικράτησε 6-3, 2-6, 6-1 της Κατερίνα Σινιάκοβα, σφραγίζοντας το ραντεβού με την Έμα Ναβάρο στον επόμενο γύρο.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: 4 match points έσωσε η Σαμπαλένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα