Indian Wells: Η Σφιόντεκ πήρε επιβλητική ρεβάνς από την Νόσκοβα (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ δεν ξέχασε τον αποκλεισμό της στο Australian Open από την Λίντα Νόσκοβα, με την Πολωνή, αν και βρέθηκε πίσω με 4-2 στο 1ο set, να παραχωρεί μόλις 4 games στην Τσέχα στο επιβλητικό 6-4, 6-0 μέσα σε 73 λεπτά που της εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των “16” του Indian Wells

Η Νο1 του κόσμου αν και δεν είχε υψηλά ποσοστά πίσω

από το service της, εκμεταλλεύτηκε κυρίως την άσχημη μέρα που βρέθηκε το service της κερδίζοντας συνολικά μόλις 19 πόντους, με την Σφιόντεκ να φτάνει σε 5 breaks μετά από 9 προσπάθειες. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με copy-paste σενάριο από Μελβούρνη, με την Νόσκοβα να “τιμωρεί” τα αρχικά λάθη της Σφιόντεκ φτάνοντας πρώτη σε break (2-1), το οποίο “εξαργύρωσε” αμέσως μετά παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 και στη συνέχεια με 4-2. 

Μάλιστα στη συνέχει η Νόσκοβα είχε 3 ευκαιρίες για νέο break, με την Σφιόντεκ να φτάνει σε μεγάλο και κρίσιμο hold μειώνοντας σε 4-3. Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησαν ακόμα 9 κερδισμένα games για τη Σφιόντεκ φτάνοντας στην πρόκριση στον 4ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάντισον Κις και Γιούλια Πουντίντσεβα. 

The post Indian Wells: Η Σφιόντεκ πήρε επιβλητική ρεβάνς από την Νόσκοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα