Indian Wells: Σφράγισαν το ραντεβού τους Σφιόντεκ-Βοζνιάκι (vid)

Ίγκα Σφιόντεκ και Καρολίν Βοζνιάκι, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Γιούλια Πουτίντσεβα και Αντζελίκ Κέρμπερ την Τρίτη στο Indian Wells και επιβεβαίωσαν τη μεταξύ τους συνάντηση στα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Πουτίντσεβα και με 6-1, 6-2 επί της Καζάκας, συνέχισε την προσπάθεια κατάκτησης του 2ου τίτλου της στο BNP Paribas

Open, μετά από αυτόν το 2022.

Η Σφιόντεκ, ξεκίνησε λίγο νωθρά στο ματς όμως από τη στιγμή που έσωσε 4 break points της αντιπάλου της στο 3ο game του εναρκτήριου σετ, πάτησε το γκάζι και έφτασε ελεγχόμενα στη νίκη μετά από μόλις 72 λεπτά αγώνα.

“Ήξερα ότι πρέπει να παραμείνω ψύχραιμη στο 2ο σετ καθώς θα δοκίμαζε διάφορα πράγματα η Γιούλια. Ήθελα απλά να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου και σε αυτό που κάνω. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα” είπε η Πολωνή, μετά την πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του BNP Paribas Open.

Λίγο αργότερα, στο ντέρμπι των μαμάδων του tour, η Καρολίν Βοζνιάκι ήταν πιο αποτελεσματική και επικράτησε 6-4, 6-2 της 36χρονης Κέρμπερ, μέσα σε 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα.

Η 33χρονη Δανέζα, δέχθηκε δυο breaks αλλά πέτυχε πέντε στο σερβίς της αντιπάλου της και ισοφάρισε σε 8-8 το μεταξύ τους head to head, στην πρώτη τους συνάντηση μετά από 6 χρόνια.

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Σφράγισαν το ραντεβού τους Σφιόντεκ-Βοζνιάκι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα