Laver Cup: Θα τιμήσει τον Φέντερερ για τη συμπλήρωση ενός έτους εκτός court

O Ρότζερ Φέντερερ θα δώσει το παρών στο φετινό Laver Cup όπου και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα τιμηθεί για τη συμπλήρωση ενός έτους από το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. 

Roger Federer will be celebrated on Friday, September 22 at this year’s Laver Cup in Vancouver.
Roger will flip the coin for the last match on Friday evening and then return to the court afterwards for an interview with Jim Courier.

Michal Samulski (@MichalSamulski) August 15, 2023

Το βράδυ εκεί όπου ο Φέντερερ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ράφα Ναδάλ στο ιστορικό διπλό, απέναντι στους Αμερικανούς Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιάφο με τους δύο σταρ του παγκόσμιου τένις να τα δίνουν όλα γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα με τη συνέχεια να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά με τον Ελβετό να αποχαιρετάει το τένις. 

Φέτος στο Βανκούβερ ο Φέντερερ θα επιστρέψει όπου θα ρίξει το νόμισμα στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς και στη συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις από τον πρώην Νο1 του κόσμου Τζιμ Κούριερ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που του πήρε συνέντευξη μετά τον τελευταίο αγώνα του στο Λονδίνο πέρσι. 

Μάλιστα οι τυχεροί που θα βρεθούν στο βραδινό παιχνίδι της Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στον Κούριερ για να τα υποβάλλει με τη σειρά του στον Φέντερερ

Roger Federer will take center court in Vancouver for a special Q&A during the evening session on Friday, September 22, honoring the anniversary of his last competitive match.

Plus, 2 lucky fans at each session will have the opportunity to meet Federer. https://t.co/VJrRfafUEC pic.twitter.com/VTv9TbYIyc

Laver Cup (@LaverCup) August 15, 2023

Στο Laver Cup, το οποίο ονομάστηκε έτσι προς τιμή του Ροντ Λέιβερ, αγωνίζονται η ομάδα από την Ευρώπη και η ομάδα από τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ευρώπη, η οποία έχει αρχηγό τον Μπιορν Μποργκ, έχει δηλώσει για την ώρα τους Στέφανο Τσιτσιπά, Χόλγκερ Ρούνε, Κάσπερ Ρουντ και τον Αντρέι Ρούμπλεφ με το ρόστερ να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες. 

Από τη μεριά της η Team World έχει ανακοινώσει τους Τέιλορ Φριτς, Φράνσις Τιάφο και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. Στην ομάδα του Τζον ΜακΕνρό είχε δηλωθεί και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος ωστόσο αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. 

Το φετινό Laver Cup θα διεξαχθεί το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου. 

The post Laver Cup: Θα τιμήσει τον Φέντερερ για τη συμπλήρωση ενός έτους εκτός court appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Laver Cup, Φέντερερ,Laver Cup, fenterer