MTA Open: Μέχρι τα προημιτελικά ο Λαζαρίδης στην Αττάλεια

Φινάλε στις αγωνιστικές το υποχρεώσεις για φέτος έδωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης, που συμμετείχε σε 2 δυνατά τουρνουά στην Αττάλεια της γειτονικής Τουρκίας, και μέτρησε μία παρουσία στα ημιτελικά των διπλών, και διπλή παρουσία στα προημιτελικά (μονά και διπλά).

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε πρώτα στο Aspendos Open, όπου πέρασε με bye από τον πρώτο γύρο, και στον αμέσως επόμενο ηττήθηκε με 6-3, 7-6(3) από τον Μαροκινό Σαΐντ Χιμάμ, μένοντας εκτός συνέχειας στα μονά.

Στα διπλά συνεργάστηκε μ’ έναν άλλον

Μαροκινό, τον Λάιχ Μπουκαρτάτσα, και έφτασαν ως την τελική 4άδα. Πρώτα κέρδισαν τους Τούρκους, Τουράν Ακαλίν και Χακάν Γκουνγκόρ με 6-3, 6-2, και μετέπειτα τους Κινέζους Σουντζάνγκ Ντονγκ και Ζένξου Ζι με 7-6(8), 6-2.

Στο δεύτερο και τελευταίο τουρνουά της Τουρκίας, ο Λαζαρίδης έφτασε ως τα προημιτελικά τόσο στα μονά, όσο κα στα διπλά. Στην πρεμιέρα του κέρδισε στον Ιρακινό Νασέρ Μαχντί Σαλίχ με 7-6(2), 6-0, και στην 8άδα έχασε από τον Σουντζάνγκ Ντονγκ με 6-2, 6-1.

Στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης έπαιξε ξανά στο πλάι του Μπουκαρτάτσα και έχασαν στην προημιτελική φάση από τους Γιοσινόμπου Φουτζιμότο (Ιαπωνία) και Γκαετάν Μενγκάι (Γαλλία) με 6-3, 6-4. Με τα 2 αυτά τουρνουλα ολοκληρώθηκε και η σεζόν του.

The post MTA Open: Μέχρι τα προημιτελικά ο Λαζαρίδης στην Αττάλεια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα