Madrid Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

Στην πλευρά της Ίγκα Σφιόντεκ βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της (στον 2ο γύρο) μια εκ των Ντόνα Βέκιτς και παίκτρια από τα προκριματικά, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Κυριακής στη Μαδρίτη.

Η περσινή ημιφιναλίστ, σε περίπτωση που καταφέρει να φτάσει στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ελίζε Μέρτενς, Σλόουν Στίβενς και Μαρτίνα Τρεβιζάν, ενώ στη φάση των “16”, αν όλα πάνε καλά θα την περιμένει λογικά μια εκ των Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και Έμα Ναβάρο. 

Το φαβορί για να βρει μπροστά στης στα προημιτελικά είναι η Νο1 του κόσμου,

Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει θεωρητικά την Αμερικανίδα Κόρι Γκοφ. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται η κάτοχος του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα, η Ντάνιελ Κόλινς, αλλά και η Έλενα Ριμπάκινα που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στη Στουτγκάρδη, με πιθανή αντίπαλη της Καζάκας στον 3ο γύρο να είναι η Μάρτα Κόστιουκ την οποία αντιμετώπισε στον τελικό της Κυριακής. 

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει rankings)

[1] Ίγκα Σφιόντεκ – [5] Μαρία Σάκκαρη[3] Κόρι Γκοφ – [6] Ονς Ζαμπέρ[6] Κινγουέν Ζενγκ – [4] Έλενα Ριμπάκινα[7] Μαρκέτα Βοντρούσοβα – [2] Αρίνα Σαμπαλένκα

Η κλήρωση στο ταμπλό των ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (22/4) στις 12:00 GR.

Main draw in Madrid (WTA 1000), where Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, and Elena Rybakina are the top four seeds.

Notable 1Rs:

Raducanu-Pliskova
M. Andreeva vs. Townsend
Stephens vs. Trevisan
Putintseva vs. Yuan
Bouzkova vs. Siniakova#MMOpen pic.twitter.com/TRCfZDM1Dk

WTA Insider (@WTA_insider) April 21, 2024

WTA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | SHCEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα