Madrid Open: Ιστορική πρόκριση για την Αντρέεβα (vid)

Μία σπουδαίας σημασίας πρόκριση στους “64” του Mutua Madrid Open πανηγύρισε η Μίρα Αντρέεβα, νικώντας την Λεϊλά Άνιε Φερνάντεζ με 6-3, 6-4, μέσα σε μόλις 77 λεπτά αγώνα.

Η 15χρονη Ρωσίδα τενίστρια με τη σημερινή της νίκη έγινε η τρίτη παίκτρια στην ιστορία που κερδίζει αγώνα σε WTA 1000 διοργάνωση σε αυτή την ηλικία, και μόλις η δεύτερη που κερδίζει τενίστρια του Top-50, σε 1000αρι τουρνουά.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η νεαρή τενίστρια ξεκίνησε εντυπωσιακά στην αναμέτρηση, κάνοντας ένα σερί 3/3

κερδισμένων games, έχοντας ήδη στο ενδιάμεσο ένα break (3-0). Από εκείνο το σημείο και μετά, με απλή διαχείριση της διαφοράς της έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του set, ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-3).

Στο 2ο μέρος, αν και η Καναδή ξεκίνησε με αλάνθαστη υπεράσπιση του service της, η Ρωσίδα συνέχισε στον φρενήρη ρυθμό της, και με νέο σερί 5/5 κερδισμένα games, αλλά και δύο νέα break “κλείδωσε” επί της ουσίας τον θρίαμβό της (5-1).

Στη συνέχεια μείωσε αισθητά η Φερνάντεζ, σβήνοντας το ένα από τα δύο break μέχρι το 9ο game, όμως στο 10ο και τελευταίο η No194 του κόσμου κράτησε στο μηδέν την αντίπαλή της, και την έβγαλε εκτός συνέχειας από τη Μαδρίτη (6-4).

MIRRA!

15-year-old wildcard Mirra Andreeva makes her dream WTA1000 debut at the Mutua Madrid Open with a 6-3, 6-4 win over Leylah Fernandez.

A perfect 14-0 record in pro tournaments this year after two consecutive ITFW60 titles in the past fortnight. What a run! pic.twitter.com/j33qGiDlXJ

— WTARussians (@WTArussians) April 26, 2023

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP  (-1h)

The post Madrid Open: Ιστορική πρόκριση για την Αντρέεβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα