Madrid Open: Πρεμιέρα στη Μαδρίτη για Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ρίχνεται τη Δευτέρα (24/4) στη μάχη των προκριματικών του Madrid Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει την Ισπανίδα και Νο76 του κόσμου Νούρια Παρίθας Ντίαθ (Νο3 στο προκριματικό ταμπλό) σε μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 13:00 GR και είναι η 2η στο Arantxa Sanchez Stadium. 

Η Παπαμιχαήλ, που έχει φετινό ρεκόρ 13-14, προέρχεται από μια τεράστια νίκη την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Ανέτ Κόνταβεϊτ στο πλαίσιο του Billie Jean King

Cup σφραγίζοντας την άνοδο στην 1η κατηγορία για τη χώρα μας, έχει 32 νίκες και 27 ήττες κόντρα σε Ισπανίδες παίκτριες, ενώ από το 2021 και μετά έχει ρεκόρ 2-12. 

Φέτος ωστόσο έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μια Ισπανίδα, Μαρίνα Βασόλς Ριβέρα, στον 2ο προκριματικό γύρο του Μόντερεϊ τον περασμένο Φεβρουάριο με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-4, 6-4. 

Σε περίπτωση που η Ελληνίδα τενίστρια και Νο152 του κόσμου, καταφέρει και πάρει την πρόκριση τότε θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ελίνα Αβανεσιάν (No166) και Ταμαρά Κόρπατς (No112) που αγωνίζονται την ίδια ώρα με την Παπαμιχαήλ στο court 6. 

MADRID OPEN QUALS WOMEN’S | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Πρεμιέρα στη Μαδρίτη για Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα