Miami Open: Ένα βήμα πιο κοντά στο “Sunshine Double” ο Αλκαράθ (vid)

Μία ακόμα μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε ο Κάρλος Αλκαράθ, που επικράτησε εμφατικά του Τόμι Πολ με 6-4, 6-4, σε 97 αγωνιστικά λεπτά στο Hard Rock Stadium, και έκλεισε “ραντεβού” με τον Τέιλορ Φριτζ στα προημιτελικά του Miami Open.

Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας παράλληλα διεύρυνε το σερί νικών του στις εννέα, και έκανε ένα βήμα πιο κοντά ως προς την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου, αλλά και φυσικά στο “Sunshine Double”, μιας και προέρχεται από την κατάκτηση του Indian Wells.

Ως

προς το παιχνίδι, στο πρώτο set αμφότεροι ξεκίνησαν άψογα από τη γραμμή του service, διατηρώντας το σκορ ισόπαλο μέχρι και το 4ο game (2-2). Στο αμέσως επόμενο ο Αλκαράθ έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης, και εν συνεχεία κράτησε τον 25χρονο Αμερικανό στον πόντο, για να πάρει μια ασφαλής διαφορά (4-2)

Με ένα μεγάλο hold ο Πολ κρατήθηκε στη διεκδίκηση της πρώτης στροφής του αγώνα, όμως με love game (40-0) ο No1 του κόσμου κράτησε την απόσταση στα ίδια επίπεδα (5-3). Επιτυχημένο service game από τον Τόμι στο 9ο game, αλλά ο Αλκαράθ σέρβιρε επιτυχημένα για την κατάκτηση του πρώτου set, μετά από ένα μεγάλο hold (6-4).

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, αν και πάλι κανείς δε ξεχώριζε μέχρι τα πρώτα δύο games (1-1), ο Ισπανός βρήκε το δρόμο προς το δεύτερο break του, ενώ με νέα υπεράσπιση του service του είχε πλέον δρομολογήσει τη νίκη του (3-1).

Στην εξέλιξη του set κανείς από τους δύο αθλητές δεν “παραβίασε” το service του άλλου, με αυτή τη περίσταση να ευνοεί τον Αλκαράθ, ο οποίος έκλεισε εύκολα τον αγώνα, και πήρε την πρόκριση για τους καλύτερους “8” της δεύτερης ATP Masters 1000 διοργάνωσης της χρονιάς.

Sunshine Double still alive @carlosalcaraz defeats Paul 6-4 6-4 to end the American’s streak of 12 consecutive wins against Spaniards!#MiamiOpen pic.twitter.com/aDYFth317V

Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2023

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Ένα βήμα πιο κοντά στο “Sunshine Double” ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα