Miami Open: Κόντρα στον Γκαρίν ο Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο (vid)

Τον Κρίστιαν Γκαρίν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του Miami Open της Φλόριντα, καθώς αυτός απέκλεισε πριν από λίγο τον Σεμπάστιαν Μπαέζ με 7-6(2), 6-3, μέσα σε 2 ώρες και 6 λεπτά παιχνιδιού.

Ο 26χρονος Χιλιανός, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 6ο game του πρώτου set, έχοντας δεχθεί και break στο service του (4-2), κατάφερε να το σβήσει στο αμέσως επόμενο, και να κρατηθεί στην ισοπαλία μέχρι τέλους (6-6).

Στο

tie-break, το οποίο διήρκησε 8 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα, ο Γκαρίν βρήκε πιο εύστοχα και ψύχραιμα χτυπήματα και νίκησε τον 22χρονο Αργεντινό με επιμέρους σκορ 7-2, βάζοντας τα θεμέλια της straight νίκης (7-6(2).

Στο δεύτερο μέρος, αν και ο No.33 του κόσμου ξεκίνησε με νέο break, ο Χιλιανός βρήκε άμεσα απάντηση στο 2ο game (1-1), ενώ έκανε ακριβώς το ίδιο και στο 6ο game, όταν και πάλι ήταν πίσω με break (3-3).

Από εκείνο το σημείο και μετά τα ηνία της αναμέτρησης του ανήκαν εξ’ ολοκλήρου, καθώς δε χάρισε άλλο game στον Μπαέζ και έτσι ο No.82 της ATP κατάταξης έφτασε στη νίκη, και στην πρόκριση για την επόμενη φάση του δεύτερου χρονικά ATP Masters (6-3).

From qualifying to (at least) R3 – again

Keywords
Τυχαία Θέματα