Miami Open: Με οδηγό την παράδοση ο… ανέτοιμος Τσιτσιπάς

Μετά από τη δοκιμασία του 3ου γύρου και τη δύσκολη πρόκριση κόντρα στον Κριστιάν Γκαρίν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ το βράδυ της Τρίτης (21:30 GR) στο Grandstand με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Miami Open μετά από 2 χρόνια. 

Κόντρα στον Γκαρίν ο Τσιτσιπάς έδειξε ανέτοιμος μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον δεξί ώμο, ωστόσο θα αντιμετωπίσει έναν παίκτη από τον οποίον δεν έχει χάσει ποτέ μετρώντας 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τις 4 από αυτές να είναι σε ATP Masters

1000! 

Πιο πρόσφατη συνάντηση ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Australian Open με τον Τσιτσιπά να επικρατεί στα 4 sets, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της Μελβούρνης. 

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θα ανοίξουν (19:00 GR) οι Χόλγκερ Ρούνε και Τέιλορ Φριτς στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, ενώ αμέσως μετά σειρά θα πάρουν οι Έλενα Ριμπάκινα και Μαρτίνα Τρεβιζάν στη 2η δόση του γυναικείου ταμπλό για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι αυτό θα ακολουθήσει εκείνο του κατόχου του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ που θα αντιμετωπίσει τον Τόμι Πολ στη ρεβάνς του ATP Masters 1000 National Bank Open στο Μόντρεαλ το 2022, όπου ο Αμερικανός είχε κάνει την έκπληξη επικρατώντας στα 3 sets.

Το βραδινό πρόγραμμα (02:00 GR) θα ανοίξει το παιχνίδι της Τζέσικα Πεγκούλα και Αναστάσια Ποταπόβα, με τις δύο παίκτριες να κοντράρονται και πάλι μετά από το Indian Wells όπου η Αμερικανίδα είχε πάρει τη νίκη με ανατροπή βελτιώνοντας το ρεκόρ κόντρα στη Ρωσίδα στο 3-0. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει με το παιχνίδι του Ντανιίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Κουεντάν Αλίς στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. 

Σημαντικά παιχνίδια έχουμε και στο Grandstand όπου το πρόγραμμα θα ανοίξει με τη μεγάλη αναμέτρηση του Γιανίκ Σίνερ κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ με τους δύο παίκτες να έχουν να τα πουν από το περσινό Roland Garros και την εγκατάλειψη του Ιταλού στο 3ο set, ενώ στο άλλο σημαντικό παιχνίδι με…ελληνικό ενδιαφέρον ο Φεντερίκο Σερούντολο θα παίξει κόντρα στον Λορένζο Σονέγκο (02:00 GR) με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον αντίστοιχο νικητή από το ματς του Τσιτσιπά με τον Χατσάνοφ. 

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Miami Open: Με οδηγό την παράδοση ο… ανέτοιμος Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα