Miami Open: Ο Σαποβάλοφ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά (vids)

Τον Ντένις Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στην πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Καναδό να δυσκολεύεται αρκετά απέναντι στον Ιταλό και Νο75 του κόσμου, Λουτσιάνο Νταρντέρι στη νίκη του με 6-3, 6-7(3), 6-4 μετά από 2,5 ώρες. 

Ο Σαποβάλοφ, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση τη φετινή χρονιά, μετά από απουσία 5 μηνών λόγω τραυματισμού, τελείωσε το παιχνίδι με 16 άσους (8 διπλά λάθη), κέρδισε το 77% των πόντων πίσω από το πρώτο service (46/60), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από

τις 12 ευκαιρίες για break. 

A backhand worthy of endless looping @denis_shapo #MiamiOpen pic.twitter.com/NsRh5Ol9qi

Tennis TV (@TennisTV) March 20, 2024

Τσιτσιπάς και Σαποβάλοφ έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 5 φορές με τον Καναδό να προηγείται με 3-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στο Miami Open θα συναντηθούν για δεύτερη φορά μετά το 2019 με τον Καναδό να βγαίνει νικητής με ανατροπή. 

Air Shapo @denis_shapo pic.twitter.com/OMTwe5iaER

Tennis TV (@TennisTV) March 20, 2024

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο στο 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης με τον Τσιτσιπά να παραχωρεί μόλις 5 games στην επιβλητική νίκη του με 6-3, 6-2. 

Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει στον 3ο γύρο κόντρα σε έναν εκ των Άρθουρ Φις, Ματέο Αρνάλντι και Αλεξάντερ Μπούμπλικ. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Ο Σαποβάλοφ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα