Miami Open: Στα δύο άκρα του ταμπλό Αλκαράθ και Τσιτσιπάς

Κάρλος Αλκαράθ και Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκαν στο Νο1 και Νο2 του ταμπλό, στις ανανεωμένες λίστες συμμετοχών στο ανδρικό ταμπλό μετά από την οριστική απόσυρση του Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι Αλκαράθ και Τσιτσιπάς θα συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Εκτός από τον Νο1 του κόσμου, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος για να

επιστρέψει στη δράση μετά από τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι, κάτι που αναμένεται να κάνει όμως στη χωμάτινη σεζόν. 

Από εκεί και πέρα από το Top-30 θα απουσιάσουν ο Ισπανός Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο Μάριν Τσίλιτς, ο Νικ Κύργιος και ο Σεμπάστιαν Κόρντα.

Τη Δευτέρα (20/3) θα ξεκινήσουν οι αγώνες του προκριματικού γύρου, ενώ οι αναμετρήσεις του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (22/3) με το πρωινό πρόγραμμα να αρχίζει στις 18:00 GR και το βραδινό στη 01:00 GR. 

Για τον Τσιτσιπά θα είναι η 5η συμμετοχή στο 1000άρι τουρνουά της Φλόριντα, με την καλύτερη πορεία για τον Έλληνα τενίστα να έχει σημειωθεί το 2021 όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Την περσινή σεζόν ο 24χρονος αποκλείστηκε στη φάση των “16” από τον μετέπειτα κάτοχο, Αλκαράθ

The post Miami Open: Στα δύο άκρα του ταμπλό Αλκαράθ και Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα